Konu: Irskhan_Dzhabrailov - Car dm  (Okunma sayısı 191 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.09.2023 23:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Irskhan_Dzhabrailov @Mothership

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ragnar_Hvitserk @zeusbaris

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22 civarları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car dm

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs sürekli olarak darlıyor ve aracımızın durumu düştüğünde ise aracından inip silahı ile aracımızı bozarak dm atıyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bulunmuyor

#1 - 09.09.2023 23:22
Şahitliğimi onaylıyorum. Arkadaş ihlal zinciri yaparak devam ediyor. Bu şekil devam aslan kardeş  :vice:

#2 - 10.09.2023 00:02
Oğlum bu nasıl şikayet? Hani nerde yapmışım car dm? Önünü kesmişim. Bari düzgün şikayet açın.

#3 - 10.09.2023 00:03
Bu arada seste olduğunuzun ssi çıkmış kanka.

#4 - 10.09.2023 00:12
@Mothership Seste olduğumuzu saklamıyorum kankam, bir görüşmeye giderken sohbet ediyoruz. Sen kuyruk acısından dolayı neden darlayıp duruyorsun?

#5 - 10.09.2023 00:14
@Mothership Seste olduğumuzu saklamıyorum kankam, bir görüşmeye giderken sohbet ediyoruz. Sen kuyruk acısından dolayı neden darlayıp duruyorsun?

Yasak olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Üslubunu koru. Savaş dönemindesiniz sese giriyorsunuz bir de düşüyorsunuz. Sence kuyruk acısı kimde?

#6 - 10.09.2023 00:29
Sese girince mix yapmıyorsun kanka şu çocuksu tavırlarını bırak. Koltuk altında kıl çıktı biraz gerçek erkek olma zamanı. Ayrıca arabayla önünüzü kesiyorum diyorsun, bariz belli diğer ss'lerde çarptığın araca. Bari savunma yapta düzgün yap. Bizlerde inanalım olayın sonunda. :garip: :vice:

#7 - 10.09.2023 00:31
Yani en sonda maske bile taktığından belli kanka. Az inandırıcı ol harbiciyim bak. Dm atmaya geldiğin o kadar belli ki   O:-)

#8 - 10.09.2023 08:11
Yani en sonda maske bile taktığından belli kanka. Az inandırıcı ol harbiciyim bak. Dm atmaya geldiğin o kadar belli ki   O:-)

Anlamak istemiyorsun galiba ama savaştayız ve zaten günlük rutin şekilde sizi vuruyorum. Dm kapsamında cezalandırılmam için sizi sebepsiz vurmam gerekir. Sizi sebepsiz vurmuyorum. Car Dm ile normal DM i aynı şikayete eklemişsiniz bunu anlatmaya çalışıyoruz size. Benim sana sıkmak için sebebim var neden dm kapsamında cezalandırılayım? Car dm için attığınız sslerde de araca çarptığıma dair bir kanıt yok. Arkanızda duruyorken ya da önünüzü kesmişken ss almışsınız. Neye savunma yapmamı bekliyorsunuz? Bu yüzden diyorum kuralları iyi öğrenin diye. Yetersiz rol bilgisinden daha önce banlanmışsın, bir saat sana burda kural açıklıyoruz. Sunucuya girerken okumuş sayılıyorsun bu kuralları. Boş şikayetler ile vaktimi öldürme knk.

#9 - 10.09.2023 08:14
Sese girince mix yapmıyorsun kanka şu çocuksu tavırlarını bırak. Koltuk altında kıl çıktı biraz gerçek erkek olma zamanı. Ayrıca arabayla önünüzü kesiyorum diyorsun, bariz belli diğer ss'lerde çarptığın araca. Bari savunma yapta düzgün yap. Bizlerde inanalım olayın sonunda. :garip: :vice:

Oğluum yasak yasak. Neyini anlamıyorsun. Ayrıca arkanda duruyorum tam olarak çarptığımla ilgili bir kanıt göremiyorum ki çarpmadık da.
« Son Düzenleme: 10.09.2023 08:16 Mothership »