Konu: Crunks Devils ihlal zinciri  (Okunma sayısı 249 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.09.2023 22:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_35455, Maskeli_19480, Maskeli_40603 Lucas Baldwin ( @takasi )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @lencarst Cesar Galindo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.09.2023 00:17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yukarıdaki belirtilen süreler bitmeden yaralı rolüne aykırı eylemlere örnekler:
- Ağır iş yapmak (birisini kucaklayıp arabaya bindirmek gibi)
- Yaralandıktan sonra kaçmak için gerçek dışı davranışlar sergilemek (sürünme hareketi belirtip hızlı yürüyerek olay yerinden kaçmak)
- Süratli araç kullanmak
- Fiziksel agresif rollere girişmek

Sistemsel yaralandıktan sonra 8 saat boyunca silahlı çatışma rollerine girilmez. Aynı şekilde baygınlık süresi biter bitmez saldırıya devam etmek de bu kurala aykırıdır.

Silahla vurulma durumunda /hasarlar üzerinde nereden hasar alındıysa buna göre rol yapılmalıdır. (Kafa hariç, bu durumda herhangi bir noktadan vurulmuş ve ağır yaralı olarak devam edilebilir.)
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Temple tarafında benzin alırken arkadaşlar gün içinde rk olmalarına rağmen gelip hiçbir neden olmadan ateş ediyorlar, daha sonra rklı arkadaşlar emotelerden görüldüğü gibi bana ateş ettikten sonra yeleğimi çalma rolüne giriyor, hiçbir neden yokken bunu yapıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Maskeli_19480 rklı olduğu ss
Spoiler: GösterGizle

Maskeli_19480'in rksı bitmeden illegal'e girdiğinin ss'i

Maskeli_35455'nin rk olduğunun ss'i

Maskeli_35455'in illegal role girdiğinin ss'i

Lucas Baldwin ve Maskeli_40603 DM attığının ss'i

Ek açıklamalar(varsa):Arkadaşların fazla ihlalleri var, gerekenin yapılmasını istiyorum.

#1 - 07.09.2023 22:12
Birliği kapamışlar, sivile geçmiş adam hala dm diye ölüyor.
« Son Düzenleme: 07.09.2023 23:18 Carti2 »

#2 - 08.09.2023 22:30
Maskeli_35455 benim, savunmam: Başlarken belirtmek istiyorum ki arkadaşın sunduğu kanıtlarda yaralı olarak gözüktüğüm kısım için, bizi nasıl tanıyıp neye göre sıktıklarını anlamış değilim. Düm düz DM attılar ve meta yaparak yada her fırsatta kullanmaktan çekinmedikleri hileleriyle bizim olduğumuzu bilerek ateş açtılar.
Beni vurduklarından bir saat sonrasında sadece gidip MONGOLS MC birliğinin SGT. yetkisinde bulunan arkadaşın yeleğini aldım. Tüm bunların durduk yere yapıldığını söylemişsin fakat arkadaşlarımızı vurup kaçırdığınızdan bir haber gibisin. Arkadaşlarımı vurup kaçırdığınızdan sonra misilleme yapıp arkadaşlarım sizi vurdu, bende gelip sadece ve sadece yeleğini alıp, uzaklaştım.
Kendisinin sunduğu kanıtlarda da olay bu şekilde. Benim için şikayete fazladan bir şey eklerse savunmamı genişletirim. Arkadaşım kendi savunmasını sunacaktır.
« Son Düzenleme: 09.09.2023 15:09 Bnefe »

#3 - 09.09.2023 00:38
Öncelikle merhaba.

Vikings MC oluşumu ile bir çatışma rolüne girdik, daha doğrusu onlar bize(nasıl buldularsa) sıktılar ve sonuç olarak köprünün üzerinden aşağısı düşük seviye diye atladım. Şans eseri çöpün üzerine düştüm fakat orada düşmeden sonra yaralıya düştüm. Herhangi bir şekilde ağır hasar, ateşli hasardan dolayı yaralıya düşmedim. Sadece yüksekten düşerek aldığım hasarla birlikte yaralıya düştüm.

https://streamable.com/6q0rse

Yaralı Kuralı: GösterGizle
Alıntı
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Mongols OMG oluşumuyla olan çatışmamız da bu olaydan yaklaşık 1 saat sonra gerçekleşti ve kurallara bakacak olursak herhangi bir sıkıntı gözükmemekte. Zaten RK ihlalinden, aynı roller üzerinde bir ceza aldım ve bu cezanın da haklı bir şekilde verildiğini kabul ediyorum.

Ayrıca DM diye söylüyorsun fakat öncesindeki rollerden bihabersin sanırım. Her şeyden öncesine dönelim, 26 Ağustos'a. O akşam bizi benzinlikte vurup, sonrasında ise kaçırmış ve yaklaşık 30 dakika boyunca bizi bir yerde tutmuştunuz. Ayrıca yetkililer görecektir ki, bu konularla ilgili şikayetler açılmış ve Mongols OMG birliği sahibi Dean Foster, önceki rollerden dolayı ihlal yemiştir. Yani bunları "DM" adı altında kapsamlandırıyorsan, kuralı bilmediğini varsaymak zorunda kalacağım.

https://cdn.discordapp.com/attachments/1145040270757470298/1149822151323566240/image.png
« Son Düzenleme: 09.09.2023 00:50 takasi »

#4 - 11.09.2023 18:46
takasinin sunduğu video silinmiş, tekrardan ekliyorum.

Takasinin savunmasına

#5 - 15.09.2023 15:32
Merhaba, şikayet incelendi.

DEATHMATCHING kapsamında yapılan savunma yeterli görüldü. Iziah Campbell ve Lucas Baldwin karakterleri ceza almayacak.

Yaralı durumda olan Loban Rodionovich karakteri yaralı kuralları kapsamında yer alan yara sarma rolleri süresini ekran görüntülerinde doldurduğu görünüyor. Devamında ise sadece üzerinizden yeleğinizi çalmış. Herhangi bir ihlal görünmedi, savunma yeterli.

Nikolo Kavacki karakteri ise 15 dakikalık yaralanma süresi bittikten sonra taşıma rolü gerçekleştirmiş, sorun bulunmuyor.

K/A
« Son Düzenleme: 15.09.2023 15:57 ByRevenge »