0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim kısmıma gelecek olursak, maskeli şekilde bir kaç kere sokağımızda turladınız. Sonrasında yanınıza gittik, silahı fark ettik. İlk biz davranmak istedik, ki zaten savaştayız.
Arkadaşların RK'lı olduğuna dair dün birkaç şikayet var. Akşamına bizim birliğimizde bulunan Jonatan Tejedor karakterini de vurdular. Arkadaşı Izaıah zaten hile kullanımından ban yedi. Şaşırmamak gerek, kişilerin logları incelendiğinde zaten adminler herşeyi görecektir. İlgi bağımlısı olduğunuzu düşünmeye başladım. Kimse rolde ilgi göstermeyince forum şikayet kısmında ilgi arayıp milleti eksiye düşürmeye çalışmayın artık. Karalama kampanyalarınıza son verin.
Alıntı yapılan: Carti2 - 07.09.2023 16:37Benim kısmıma gelecek olursak, maskeli şekilde bir kaç kere sokağımızda turladınız. Sonrasında yanınıza gittik, silahı fark ettik. İlk biz davranmak istedik, ki zaten savaştayız. Sobeitle mi fark ettin, iki kere araç değiştirdik ve ismimizi bilmeden "silahı gördüğünü söyleyip" ateş açıyorsun. Her silah gördüğüne sıkmaya kabuldün yani? "Ayrıca maskemiz de takılı."