Konu: Callisto Morelli - DM  (Okunma sayısı 68 defa)

#0 - 03.09.2023 13:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Callisto Morelli @serhan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Sste mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Araçla giderken direğe çarpıyorum arkadaşlar gelip laf atıyor sonra küfür edince aracıma çarpıp dm atıyorlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı alsınlar. Arkadaşlar en ufak rollerde silah çekmeyi alışkanlık haline getirdiler. Ayrıca daha il-legal yasağı bitmemiş birlik oyuncusuna karşı böyle bir rol sergilemeleri ne kadar mantıklı?

« Son Düzenleme: 03.09.2023 19:26 realhuman »

#1 - 03.09.2023 19:38
@serhan 24 saat içerisinde savunma bekliyoruz.

#2 - 03.09.2023 20:51
Arkadaş trafik kavgasında silah çekilip sıkılmaz gibi ifadeler kullanmış böyle bir kural mı var adam sana trafikte kavga edip silah çıkartıp sıkabilir de başka bir durumdan dolayı da tartışıp silah çeker yani ıc'de kullandığın araçla bizim aracımıza birkaç defa vurup hiçbir şey olmamış gibi gidiyorsun seni durdurup uyarıyoruz sen bize küfür ile çıkış yapıyorsun e burda benim silah çıkartıp sana sıkmam da bi kural ihlali göremiyorum şahsen.

#3 - 03.09.2023 20:55
ayrıca direğe çarpsan seni neden gelip uyaralım bir de laf atıyor demişsin nerde atıyorum tam olarak seni kışkırtacak bir söylemde bulunmamışız düzgün sürmeni söylemişiz uyarmak ne zaman kışkırtıcı bir durum olmuş ?

#4 - 03.09.2023 21:11
ayrıca direğe çarpsan seni neden gelip uyaralım bir de laf atıyor demişsin nerde atıyorum tam olarak seni kışkırtacak bir söylemde bulunmamışız düzgün sürmeni söylemişiz uyarmak ne zaman kışkırtıcı bir durum olmuş ?
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Kuralı buraya koydum görmen içinde büyüttüm kırmızı yaptım okursun, yan koltukta shotgunla gezmenide anlayamadım zaten bir DM arayışındaymışsın, gelip beni buluyorsun sonuçlanabilir. @Heaven schon gehesen

#5 - 03.09.2023 21:17
Trafik kazasında silah çekip vuramazsınız, politikaları tekrar gözden geçirin. Karakter ceza alacak.