Konu: Kenvante Klarko, Jan Twilhaar  (Okunma sayısı 102 defa)

#0 - 01.09.2023 14:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kenvante Klarko  @both a pimp and a murderer Jan Twilhaar @Wenteres

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Dm,
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Gereksiz agresif rol

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Para çekmek için atmye gidiyordum, ardından şikayet edilen karakterler sslerde görüldüğü üzere laflar sallamaya başladı. Bu gece  Marcelinho Souza adlı arkadaşımıza ateş açmışlar, ancak elimde ss yok. Ardından garaja gelip gece saat bir sularında bize sıktılar, Doğal olarak bende karşılık verdim her şey normal. Arkadaşların karakterleride sivil, pm üzerinden arkadaşa sivil karakterle böyle roller yapmanız saçma tarzında bir cümle kurdum. İlk bize sıkan sizsiniz diyor ancak dediğim gibi gece saat bir sularında ilk olarak arkadaşımız Marcelimho Souza'a ateş açtılar. Bugün gündüz  saat 1 sularında ise sslerde görüldüğü üzere şikayet açılan karakterler normal konuşup olayı çözmek yerine, sslerde görüldüğü gibi  agresif sözcükler kullanmaya başladı.Sonrasında Jan Twilhaar adlI karakter beni düşürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/etcnlj6 https://hizliresim.com/4bqtueu https://hizliresim.com/efgfgk4
Ek açıklamalar(varsa): Gereken yapılsın

#1 - 01.09.2023 14:41
Dostum şikayet açmak için açmayın artık lütfen, dün gelip ateş açıyorsun sonra dm den şikayet açıyorsun gerçekten komik bir durum.
Spoiler: GösterGizle

#2 - 01.09.2023 14:42
Sıkıyorsunuz sıkıyorsunuz düşüyorsunuz düşünce dm diyorsunuz şu tavrınız dan vazgeçiniz lütfen

#3 - 01.09.2023 14:50
Dostum şikayet açmak için açmayın artık lütfen, dün gelip ateş açıyorsun sonra dm den şikayet açıyorsun gerçekten komik bir durum.

Dün ilk ateş açan sizsiniz, arkadaşımiz Marcelinho'a sıktınız. sonrasında Motel'in çatısına çıkıp bize ateş açıyorsunuz. Karşılık veriyoruz.Dm üzerinden işlem yapilmayabilir, ancak bu gündüz yaptığınız saçma agresif rollerden dolayı işlem yapılabilir. Biz sizle uğraşmayı bırakmışiz, sonrasında bu gündüz sanchez model motorla pd gibi etrafta dolaşıyorsunuz. beni bulup olay çıkarmak için yer arıyorsunuz.yetkililerin kararını bekliyorum. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 01.09.2023 14:52 Alpaslan2861 »

#4 - 01.09.2023 14:52
Sizle uğraşmayı bıraktık diye yalan söylemeyi bırakırsan sevinirim, sabah ateş açan ben değilim. İlk sıktığıma dair kanıt gelirse sevinirim, ilk agresif yapan sizsiniz. Arkadaşının şikayetine ss leri bıraktım zaten oradan bakabilirsiniz. Düzgünce rolümüzü yapıyoruz gelip agresif yapıyorsunuz, elinize silah geçmiş nasıl dm atsak diye düşünüyorsunuz. İlk silahı çeken de sizsiniz*

#5 - 01.09.2023 14:58
Sizle uğraşmayı bıraktık diye yalan söylemeyi bırakırsan sevinirim, sabah ateş açan ben değilim. İlk sıktığıma dair kanıt gelirse sevinirim, ilk agresif yapan sizsiniz. Arkadaşının şikayetine ss leri bıraktım zaten oradan bakabilirsiniz. Düzgünce rolümüzü yapıyoruz gelip agresif yapıyorsunuz, elinize silah geçmiş nasıl dm atsak diye düşünüyorsunuz. İlk silahı çeken de sizsiniz*
Gece saat bir sularında ben size karşılık verdim, telsizden beraber rol yaptığımız arkadaşlar telsizden durumu haberdar etti. Sonrasında garaja geldim. çatıdan bize sıkıyordunuz. Sabah ise ben kimseye ateş açmadım ve gece 2 buçuk sularında oyundan çıktım.çatıdan ateş açtığınız zamanda ben rklı duruma düşmüştüm. Dm atmaya yer arıyorsunuz diyorsunuz.güvenli bölgede arkadaşımıza durduk yere "garajınızı ayağımın altına alırım tarzı cümleler kurmanız hoş değil. Ardından bu gündüz saat 1 de beni buluyorsunuz, anında agresif role girişiyorsunuz. Ben normal cümleler kurarak sizle tartışıyorum, ancak Jan adlı karakter beni vuruyor. Kimin dm taraftarı olduğu belli oluyor. Ayrıca karakterlerinizde sivil.

01:18:22] [TELSİZ] Leopar Ganter (kısık ses): Marcel'e ateş açtılar.
[01:18:28] [TELSİZ] Irskhan Dzhabrailov: Kim açtı?
[01:18:29] [TELSİZ] Chris Lovato: KİM?
[01:18:38] [TELSİZ] Antony Wilson (kısık ses): NE?
[01:18:42] [TELSİZ] Leopar Ganter (kısık ses): İki motrolu.

Bu mesajdan sonra garaja geçiyorum, ardından çatıdan ateş açılmaya başlandı ve bende karşılık verdim.
« Son Düzenleme: 01.09.2023 15:16 Alpaslan2861 »

#6 - 01.09.2023 18:35
Arkadaşım savunmamı yapmış, sonuçlanabilir.

#7 - 01.09.2023 18:38
Bu arada ilk ateş açan taraf sizlersiniz, o yüzden karşılık verdik. sivil oyunculara sıkıp, vurulunca da sikayet acmayın.

#8 - 02.09.2023 02:27
Dostum yalanlarını kendine bırak, ilk silahı siz çekiyorsunuz. Ufak bir küfüre tüfek çekip sivillere sıkıyorsunuz.  :garip:

Lütfen yalanlarınızı kendinize saklayın, sivil oyuncu vurup dm atmaya çalışmayın.

#9 - 02.09.2023 14:18
Sivil oyuncular olarak birlik üyeleriyle uğraşmayın. İlk olarak birlik tarafı sıktığı ve karşılık verdiğiniz için şu ana dek yapılan rollere izin veriyorum ama bunu sürdürmeyin, iki tarafı da uyarıyorum. Tekrar tekrar birbirinize misilleme yaparak çatışma ortamı çıkartmaya devam ederseniz yasaklama yoluna kadar gidecek.