Sizle uğraşmayı bıraktık diye yalan söylemeyi bırakırsan sevinirim, sabah ateş açan ben değilim. İlk sıktığıma dair kanıt gelirse sevinirim, ilk agresif yapan sizsiniz. Arkadaşının şikayetine ss leri bıraktım zaten oradan bakabilirsiniz. Düzgünce rolümüzü yapıyoruz gelip agresif yapıyorsunuz, elinize silah geçmiş nasıl dm atsak diye düşünüyorsunuz. İlk silahı çeken de sizsiniz*
Gece saat bir sularında ben size karşılık verdim, telsizden beraber rol yaptığımız arkadaşlar telsizden durumu haberdar etti. Sonrasında garaja geldim. çatıdan bize sıkıyordunuz. Sabah ise ben kimseye ateş açmadım ve gece 2 buçuk sularında oyundan çıktım.çatıdan ateş açtığınız zamanda ben rklı duruma düşmüştüm. Dm atmaya yer arıyorsunuz diyorsunuz.güvenli bölgede arkadaşımıza durduk yere "garajınızı ayağımın altına alırım tarzı cümleler kurmanız hoş değil. Ardından bu gündüz saat 1 de beni buluyorsunuz, anında agresif role girişiyorsunuz. Ben normal cümleler kurarak sizle tartışıyorum, ancak Jan adlı karakter beni vuruyor. Kimin dm taraftarı olduğu belli oluyor. Ayrıca karakterlerinizde sivil.
01:18:22] [TELSİZ] Leopar Ganter (kısık ses): Marcel'e ateş açtılar.
[01:18:28] [TELSİZ] Irskhan Dzhabrailov: Kim açtı?
[01:18:29] [TELSİZ] Chris Lovato: KİM?
[01:18:38] [TELSİZ] Antony Wilson (kısık ses): NE?
[01:18:42] [TELSİZ] Leopar Ganter (kısık ses): İki motrolu.
Bu mesajdan sonra garaja geçiyorum, ardından çatıdan ateş açılmaya başlandı ve bende karşılık verdim.