Konu: ihlaller zinciri  (Okunma sayısı 160 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.08.2023 23:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tom_Schulz @cagci - Gregor_Morris @refola - Vsvolod_Pankratov (etiketlenmior)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Tom_Schulz:RK-Retarded RP-Noob DM-Trolling
Gregor_Morris:RK-Retarded RP-Noob DM-Trolling
Vsvolod_Pankratov:RK-Retarded RP-NoobDM-Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Normal bir şekilde sorguya alınmayı bekliyorum, yaşananlar zazten gözüküyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): En ağır cezayı almalarını istiyorum

#1 - 01.09.2023 02:04
Brawl'ı ilk başlatan sendin. Gelmiş yok tanrını sikerim yok anneni sikerim diye atar yapıyorsun. Seni bayınca suçlu biz mi suçlu oluyoruz? Ortadada trolling vs. yok
Brawl'ı ilk baştan olduğuna kanıt:

Ettiğin boş küfürler:

Aynı zamanda gelip Noob DM yapıyorsun, seni bu konu hakkındada pm atıp uyarmıştım. Noob DM yapanda sendin, emote vs. vermeden saldırıyorsun. Brawl başlatınca karşıdan emote beklemen saçma.

1. video: https://streamable.com/y9m3sg
2. video: https://streamable.com/io4gof
« Son Düzenleme: 01.09.2023 02:11 cagci »

#2 - 01.09.2023 03:03
Konuyu kapatıp afk atıyorum bir daha bayıyonuz ??? ::)

#3 - 01.09.2023 03:03
savunman bu kadar mı?

#4 - 01.09.2023 03:09
Selamlar, bizi tahrik ederek brawlı sen başlatıyorsun hurt'a düşüyorsun hurttan kalkar kalkmaz can barını doldurup üzerimize saldırıyorsun. Sana durduk yere saldırmadık, bizlere hakaret ederek olayı büyüten sensin. Olayı kapatmaya çalıştıkça daha çok üsteliyordun. Sana saldırma sebebimiz buydu.

Değerli adminlerimden bu şikayetten dolayı özür dilerim. Savunmam bu kadar.
« Son Düzenleme: 01.09.2023 03:18 Benjamin_Alex »

#5 - 01.09.2023 03:15
savunman bu kadar mı?

Savunmam bu kadar.

#6 - 01.09.2023 03:16
Dostum 3'e 1 kalmışsın, fear rp kuralını ihlal ediyorsun bu 1, 2. Yaralıdan kalkar kalkmaz üzerimize saldırıyorsun. Sana durduk yere saldırmadık, bizlere hakaret ediyorsun olayı kapatmaya çalıştıkça daha çok üsteliyorsun.

Değerli adminlerimden bu şikayetten dolayı özür dilerim. Savunmam bu kadar.
seyirciye oynama kanka  :D afk düşüren ben değilim sanırsam

#7 - 01.09.2023 03:20
Üstelemeye gerek yok herşey belli. Değerli adminlerimin kararına bırakıyorum.

#8 - 01.09.2023 13:54
Şikayet tekrardan incelendi. Noob DM yapıyorsunuz, güvenli bölgede illegal role girişiyorsunuz ve yönetimi manipüle etmeye çalışıyorsunuz.
Tom_Schulz, Gregor_Morris ve Vsvolod_Pankratov için bir sorun yok ancak yukarıda saydığım hareketlerin çıkış kaynağı siz olduğunuz için ceza alacaksınız. @fathers on the field