Konu: [31.08.2023] Elisa Leatrice & Merlin Syfield  (Okunma sayısı 157 defa)

#0 - 31.08.2023 22:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Elisa Leatrice ( @Daphne ) Merlin Syfield ( @mericello )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Luciano Navarra ( @Tetanoz ), Antony Wilson ( @agro3100 ), Marcelinho Souza ( @Vigo )

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.08.2023 / 21.20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Cr

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hotline için toplanıp dolaştığımız esnada önce Elisa karakteri ara yoldan çıkıp arabaya yandan giriyor. Olabilir insanlık halidir belki arkasına bakıyordur. Yetmiyor arabaya tekrar kasıtlı çarpıyor o zaman biz de anlıyoruz kasti yaptığını. Daha sonra aradan 2 saniye geçiyor Merlin karakteri Allahı yokmuş gibi yandan girerek arabayı saf dışı bırakıyor. Arkadaşlar bu mudur? xD

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ne diyeyim ki basit numaralara gerek yok. İyi forumlar.

« Son Düzenleme: 31.08.2023 22:32 Mothership »

#1 - 31.08.2023 22:40
Selamlar, belirtmem gereken birkaç şey var. Telefonumun internetiyle bağlanıyorum ve görüldüğü üzere polis kovalamacasındayım. Video kaydım yok ama benim ekranımda hiçbir şekilde oradaki kimseye çarpmadım. Direkt aradan sıyrılıp geçtim, buna sanırım siz samp fiziği veya internet problemi diyorsunuz emin değilim. Zaten uzun bir aranın ardından oyuna ilk defa giriyorum da denilebilir. Bilinçli veya kasti şekilde CR atılmış bir durum sezemedim kendi adıma. Hatta saati kontrol ettiğimde bana oradaki kişilerden bir pm geldi, sanırım araçtakilerden birisi sizi uçurduğum adına. Haberim bile yok, pmden de belirttim telefonumun internetiyle bağlandığımı ve lagdan dolayı oluşmuş olduğunu. Savunmamı destekleyecek somut bir kanıtım yok. Benim adıma sonuçlanabilir, üzgünüm.

#2 - 31.08.2023 22:41
Selamlar.

Alpha haddinden fazla kayan bir araç, size çarptığımda aracı toparlayamadım frene bassam da vurdum yani hotline olduğunun bilincinde olduğum için de hızlıca oradan çıkmaya çalışıyordum size tekrar çarpmak bana ekstra bir şey kazandırmayacaktı ''Bilerek'' çarpma gibi bir durum mevcut değil IC olarak sizinle rolüm bile yok. İkinci çarpışımda aracı geri geri sürmeseniz zaten size de çarpmayacağım. Merlin size çarptığında önüme sürükleniyorsunuz zaten, karşıdanda araçlar geldiği için bekliyorum geçmelerini. Rolde tamir kitim yok deseniz veya ücretini isteseniz zaten verirdim...
« Son Düzenleme: 31.08.2023 23:22 Daphne »

#3 - 31.08.2023 22:44
Ve ayrıca, eklemem gereken bir şey daha var allahı yokmuş gibi bir kalıp takınmışsın. Bro inan bana o şekilde bir kalıpla çarpışma yaşasak benim aracım da olduğu yerde kalmaz mıydı, en azından farklı bir alana savrulurdum ve o şekilde devam edemezdim. Gülünç bir şey, her neyse. Son olarak da sizinle sizin ekranınızda çarpışmadan önce aracım zaten hasarlıydı, siyah duman aşamasında. Çarpıştıktan sonra da aynı dumanla devam ediyorum. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 31.08.2023 23:03 mericello »

#4 - 31.08.2023 23:32
Selamlar, belirtmem gereken birkaç şey var. Telefonumun internetiyle bağlanıyorum ve görüldüğü üzere polis kovalamacasındayım. Video kaydım yok ama benim ekranımda hiçbir şekilde oradaki kimseye çarpmadım. Direkt aradan sıyrılıp geçtim, buna sanırım siz samp fiziği veya internet problemi diyorsunuz emin değilim. Zaten uzun bir aranın ardından oyuna ilk defa giriyorum da denilebilir. Bilinçli veya kasti şekilde CR atılmış bir durum sezemedim kendi adıma. Hatta saati kontrol ettiğimde bana oradaki kişilerden bir pm geldi, sanırım araçtakilerden birisi sizi uçurduğum adına. Haberim bile yok, pmden de belirttim telefonumun internetiyle bağlandığımı ve lagdan dolayı oluşmuş olduğunu. Savunmamı destekleyecek somut bir kanıtım yok. Benim adıma sonuçlanabilir, üzgünüm.

Merlin karakteri için savunma yeterli. Lagdan olmuş olma ihtimali çok yüksek şikayetin Merlin için olan kısmını çekiyorum. Savunması yeterli geldi.

#5 - 31.08.2023 23:38
Savunmalar yeterli, problem görülmedi. Şikayet içeriğinde takındığınız üslup ve video başlığı için forum üzerinden ceza alacaksınız. @Mothership