Konu: [31.08.2023] Mehran_ Yazdani @caspisovn  (Okunma sayısı 146 defa)

#0 - 31.08.2023 03:26
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?board=85.0

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mehran_ Yazdani @caspisovn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.08.2023 03.01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: DM: Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/9ueikjp  https://hizliresim.com/jlxyt2o

Ek açıklamalar(varsa): IC olarak kişiyle hiçbir rolümüz bulunmamakta kendisi gelip direk olarak DM atmıştır IC olarak tehtitler savurmuştur, bu gece yaşadığımız bir olay üzerinden eğer yürüyor ise kendisi o birlikte olmayıp üzerine olay saatinde olay çevresinde bulunmamıştır mixing yaparak olaydan haberdar olmuştur arkadaşalarına sıkmadan direk olarak polisler ile iletişime geçip tutuklattırmamız üzerine ıc veya ooc olarak mixing yapılmış ve öc almaya gelmiştir.

#1 - 31.08.2023 03:36
@caspisovn 24 saat içerisinde savunmanızı bekliyoruz.

#2 - 31.08.2023 04:11
Senin ile sıkıntı yaşayan kişilerin birliğindeyim, o birlikten Magar adlı arkadaşımın bana haber vermesiyle beraber zaten onunla beraber o garaja geldim seni orada vuruyorum ve uzaklaşıyorum. Yaptığın rolün sslerini buraya bırakıyorum.
Spoiler: GösterGizle

Rol yaptığım birliğin R20'sinin yüzüne tükürüp tokat atarsan vurulursun dostum. Yaptığım harekette gayet haklıyım yaptığın rollerin sonucuna katlanarak düşün ve ona göre rol yap.
« Son Düzenleme: 31.08.2023 04:15 caspisovn »

#3 - 31.08.2023 12:53
Attığın SS'lerde olay yerinde yoksun, orada olayı gerçekleştiren ben değilim sen genede gelip benim mekanıma bana sıkıyorsun. SS'lerde 1 tane dahi role girişim yok tamamen olaydan bağımsız şekilde arkada oturuyorum sen olay yerinde değilsin sana haber vermesinin SS'leri mevcut değil genede arkadaşlara yardımcı olmak bağabıyla DM'e kalkarak olaydan tamamen muaf olan birisine DM atıyorsun. Bizim seninle bir rolümüz yok üstelik ben oradaki rolde kimseyle dilaloğa dahil girmedim.
Özellikle o role dahil olan kişiler senin R20 ve ekibin olaydan hemen sonra taksicinin onları atlatmasına rağmen bizim mekanımızı hile aracılığı ile bulup DM'e kalkışıp polislere yakalandıklarında 1 kişi hileden banlanmıştır.
« Son Düzenleme: 31.08.2023 13:00 Dert »

#4 - 31.08.2023 14:32
@caspisovn kişinin birlik liderinize karşı yaptığı role dair 24 saat içerisinde bir kanıt sunmalısınız.

#5 - 31.08.2023 15:24
24 saat içerisinde daha detaylı bir savunma yapacağım şuan müsait değilim, her şeyin ssi elimde bulunuyor.

#6 - 31.08.2023 22:49
Ben sana bana attığın DM'in şikayetini açtım, kendine yada birlik liderine benim tarafımdan yapılan rolü atarsan bende görmüş olurum.

#7 - 01.09.2023 02:12
Bu rol döngüsü admin tarafından delete oldu, sizinle çatıştıkları için silahları giden arkadaşlarımnı silah iadeleri yapıldı ve olay kapandı. @handolenn olaydan zaten haberdar.

#8 - 01.09.2023 03:14
İyi günler. Bu arkadaşlar bana yaptıkları saçma/irite edici rolden ötürü vuruldu ve sonrasında bir ihlaller silsilesi yarattıkları için admin tarafından roll dellendi. Handollen'e sorarak teyit edebilirsiniz ya da kanıt hala gerekiyorsa ben sunabilirim.

#9 - 01.09.2023 13:38
Rol iptal edilmiş, arşiv.