Konu: 30.08.2023 - Maurizio Carducci Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 580 defa)

#0 - 31.08.2023 00:43
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Maurizio_Carducci @@keskin
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @@videoyu izleyenler.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.08.2023 - 00.55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Arkadaşımızın kendi paylaştığı videosunda göründüğü gibi ESP bulunuyor. Sanırım beni kullandığı sobeitin enemy listesine eklemiş :) Samp bugu olduğundan söz ediyor, açıkçası SAMP bug'ı (savaşta olduğu ck'sının dağıtıldığı birliğin, son üyesine) sabahta vurmaya çalışıpta vuramadığı adamda mı oluyor?
Tesadüfün böylesi :D
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Kişinin yasaklanmasını istiyorum, çünkü rolün kaderiyle oynanıyor ve bizi o kadar mesafeden isimimiz görünmeden vuruyor. Ayrıca istenirse samrole'dan cleoyu isteyebilirim.
« Son Düzenleme: 31.08.2023 14:14 blackwaldo21 »

#1 - 31.08.2023 00:53
İnteriora girildiği çıkıldığı zaman oluşan isim bugu, araç sürerken giren isim hudları vs. Farhad en arka koltukta, o bana yansıyor. Öndeki adamlar neden yüklenmiyor çünkü samp bugu var. 2004 yapımı oyun oynadığımızın farkında olarak uzun yıllarca oynamış birisi olarak böyle buglar GTA'da bulunuyor. İnceleyen yetkili zaten bu işin uzmanı olduğu için gerekli kararı vereceğine inanıyorum.
« Son Düzenleme: 31.08.2023 00:54 keskin »

#2 - 31.08.2023 02:13
İnteriora girildiği çıkıldığı zaman oluşan isim bugu, araç sürerken giren isim hudları vs. Farhad en arka koltukta, o bana yansıyor. Öndeki adamlar neden yüklenmiyor çünkü samp bugu var. 2004 yapımı oyun oynadığımızın farkında olarak uzun yıllarca oynamış birisi olarak böyle buglar GTA'da bulunuyor. İnceleyen yetkili zaten bu işin uzmanı olduğu için gerekli kararı vereceğine inanıyorum.

Hahah, ilk defa senden duyuyorum bunu dostum. Hepsi tesadüf mü yani? Arkada bir arkadaşım daha oturuyordu onun ismi çıkmıyor. Ayrıca sabahta beni kovaladınız ve ateş açtınız, kaçınca bir süre Poshcevo hood'nun önünde beni beklediniz. Ne hikmetse bug bende oluyor.

#3 - 31.08.2023 02:16
Dediğini anlamamakla beraber tekrar edeyim, herhangi bir üçüncü parti yazılım kullanmıyorum. SAMP yani GTA:SA isim hudları interiora girip çıktığınızda veya farklı durumlarda buglanabiliyor.

#4 - 31.08.2023 02:22
Anlamamak senin sorunun dostum, beni ilgilendiren herhangi bir durum bulunmuyor. Bu bug eğer öyle basit bir şey ise (interior'a girip çıkınca oluyorsa) bizde hiç olmuyor :)

#5 - 31.08.2023 15:46

Bu direkt hile ya.

#6 - 31.08.2023 15:49
Name tag gösterecek bir tür ESP modelin yoksa zaten oyundaki name tag buglanmaz, name tag kullanıyorsun ki açıp kapattığında olabilecek bir şey. Sunucuda ekli olan aynı name tag modelinde bir ESP kullandığın için aç kapa yaptığında duvar arkasındaki kişileri göstermez, fakat görüş alanındaki herkesi görebilirsin. Buda sana üstünlük sağlar. Herkes yatmış SAMP'ın bugunun altına.  :garip:
Yetkililer arkadaşın kendi videosunu inceleyecek olursa name tag araçtakileri zaten göstermez. Araçtan indiği gibi kişilerin isimleri ve can barları yer alıyor.
« Son Düzenleme: 31.08.2023 15:58 PAŞA YAVERİ »

#7 - 31.08.2023 15:57
Name tag gösterecek bir tür ESP modelin yoksa zaten oyundaki name tag buglanmaz, name tag kullanıyorsun ki açıp kapattığında olabilecek bir şey. Sunucuda ekli olan aynı name tag modelinde bir ESP kullandığın için aç kapa yaptığında duvar arkasındaki kişileri göstermez fakat görüş alanındaki herkesi görebilirsin. Buda sana üstünlük sağlar. Herkes yatmış SAMP'ın bugunun altına.  :garip:

ağzı olan konuşuyor kanka işte samp bugu diye  ::)

#8 - 31.08.2023 16:30
Name tag gösterecek bir tür ESP modelin yoksa zaten oyundaki name tag buglanmaz, name tag kullanıyorsun ki açıp kapattığında olabilecek bir şey. Sunucuda ekli olan aynı name tag modelinde bir ESP kullandığın için aç kapa yaptığında duvar arkasındaki kişileri göstermez, fakat görüş alanındaki herkesi görebilirsin. Buda sana üstünlük sağlar. Herkes yatmış SAMP'ın bugunun altına.  :garip:
Yetkililer arkadaşın kendi videosunu inceleyecek olursa name tag araçtakileri zaten göstermez. Araçtan indiği gibi kişilerin isimleri ve can barları yer alıyor.

şikayeti açan ve açılanlar konuşsun

#9 - 31.08.2023 16:56
Şunu anlıyorum, birçok kişi gerçekten yasaklanmamı istiyor bunu OOC kinle alakalı olduğunu düşünüyorum. Eğer benimle bir OOC husumeti olan varsa bunu özelden iletebilirsiniz. Herhangi bir hile kullanmıyorum. SAMP Buguna yatmış olduğum gerçek dışı varolan bir bugtan bahsediyorum.Hile konusunda bilgili olmanız hem iyi hem kötü. Burada sunucu sahibi olduğumu ve GTA:SA'yı sizden iyi bildiğimi söylediğim zaman bunu kibir ve ego olarak algılayacaksınız neyse uzatmaya gerek yok yetkili inceler ve kararını sunar.