Konu: Gregor_Morris - Birden fazla ihlal  (Okunma sayısı 210 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.08.2023 21:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gregor_Morris @refola

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Archie_Humphrey @ysia

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'ler de gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
YKİ, Fear RP İhlali, GBI sığınma, Refuse RP, Sürekli RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Darkrose birliği ile savaş içerisindeyiz ve tom schulz'u kovalıyorduk, o da arkadaşı gregor'un yanına kaçtı ve -orası güvenli bölge mi bilmiyorum, eğer öyleyse, güvenli bölgeye sığınmış oluyorlar- savaşta olduğumuz oluşumun üyelerini vurduk. burada hiçbir problem göremiyorum. Ardından kişiyi kaçırmak istedik, sürekli rp kuralını ihlal edip rolümüze uymadı, rolü B'den böldü. Ardından bölgeye maskesiz ve kıyafetlerimi değiştirip gittiğimde kişiler yanıma gelip kahkaha attı, alay etmeye çalıştılar kısaca. Kişi yaralıyken nasıl zıplıyor birde?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 30.08.2023 21:11
Bir şey daha ekleyeceğim, madem meslek yapıyorsun. Neden oyuna yeni girip arkadaşının yanına gelmesini bekliyorsun dostum? SMS falan görmüyorum video içerisinde.

#2 - 30.08.2023 21:20
Tom ile bir alakam yok crash yedim ve oyuna tekrar girdim o yüzden sohbet boş, Tom yanıma geldi aracını yeni almış videonun başında görüldüğü gibi bende araca bakıyordum sizin rolunuzle hiçbir alakam yok zaten kendi attığınız kanıtlarda benimle ilgili birşey yok, role uymama konusuna gelirsek güvenli bölge içerisinde illegal rol gerçekleştirmeye çalışıyorsun kendi attığın kanıtlarda bile görünüyor.

#4 - 30.08.2023 21:24
Tom ile alakan yok olamaz, aynı garajdasınız. Tarafımızca daha fazla yanıt gelmeyecek.

#5 - 31.08.2023 00:21
Tom Schulz'u güvenli bölge dışında görüp kovalamaya başlamanız ve güvenli bölgeye sığındığında vurmanız sürecinde bir sıkıntı yok, ki zaten Tom Schulz'u vurmamışsınız bile. Zaten güvenli bölgede olan Gregor Morris'i neden vuruyorsunuz? Bu noktada güvenli bölge ihlalinden ceza almanız gerekir. Gregor karakterinin de vurulmasının hatalı olduğunu düşünse dahi yaralı rolü yapması gerekir, OOC kanallardan rolü bölüp hiçbir şey olmamış gibi kalkması ve kahkaha atması değil.

Şikayette iki taraf da hatalı, bu nedenle aşağıdaki cezalar uygulanacak:

Javier Aguilar > Güvenli Bölge İhlali
Gregor Morris > Sürekli RP, Retarded RP