Konu: [26.08.2023] William Blazkowicz  (Okunma sayısı 100 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.08.2023 05:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: William Blazkowicz, @Dur0nK

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Eliza Carter, @Daffyizm
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.08.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.  Bknz: Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendisini koşarken görüyoruz ve almak istiyoruz fakat motorda kız arkadaşımın ( Eliza Carter) motoruna biniyor. Kendisine oraya binmesinin uygun olmadığını bırakmamızı istiyorsa arkama binmesi gerektiğini söylüyorum ve bunu 3-4 defa tekrarlıyoruz. Kendisi inmemekte ısrarcı oluyor ve "skm nereyi uygun görürse oraya otururum" diyor. Buna karşılık Eliza motordan inerek üzerine yürüyor ve motor William motoru alıp kaçıyor. Buraya kadar bizim için bir sıkıntı yok, kendisini kovalıyoruz. Truckers mesleğine doğru sürüyor ve meslek yolunda büyük kamyonlardan biri kendisine tahmini 70-100 kmh ile vuruyor. Motordan düşüyor ve koşarak motora biniyor (hiç rol yok.) Motora bindiği sırada Eliza arkasına binerek "Kişinin kafasını ısırır" diye emote atıyor ve buna tepki verilmiyor (en azından bu benim povuma yansımadı) William "ön kaldırarak kişiyi düşürür" diye bir emote atıyor (ekteki videoda mevcut) fakat kullandığı motor bir Chooper motor ve Chooper tarzı motorlarda ön kaldırmak oldukça zordur. Kovalamaca devam ediyor fakat bu sırada arkadaşımın bilgisayarı donuyor. Las ventarus'a kadar kovalamaca devam ediyor ve ektede görüldüğü üzere kişiyi gözden kaçırdığım zaman kovalamam için geri dönüyor. Kendisini kovaladığım sırada duruyor ve ektede göründüğü gibi "Kovalamaya devam edersen vurucağım" diyor bende aynı anda onun mesajını okumadan önce "Motordan in yoksa ananı skerm" diyorum. Ardından kendisine pm atarak devam ederse yaptığı ihlaller üzerinden şikayet açıcağımı belirtiyorum ve bana "Ananı derken sorun yok ama :dddddd" diye absürt bir cevap veriyor. Ardından tabi motordan inip Deagle ile beni vuruyor. Eklemeyi unuttuğum kısım zaten ekte mevcut kendisi kovalamaca esnasında bariyerlere vurup motoru uçurarak devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yaptığı rolde hiç bir anlam arayamadım. Durduk yere kendisini gideceği yere bırakacakken motoru alıp kaçtı. Kovalamam için tekrar ve tekrar geri döndü, ardından kovalıyorum diye vurdu? kendisinin kaçış sırasında yaptığı tır ile kazasında ekran kaydım açık değildi fakat sonrasında bu gibi durumların daha çok yaşanacağını anladığım gibi kaydı açtım. Aktif bir kovalamaca sırasında fast rp yapmak biraz komik kalıyor. Adminlerin en uygun cezayı vereceğine güveniyorum.

« Son Düzenleme: 26.08.2023 05:50 keremzzrss »

#1 - 26.08.2023 17:55
@Dur0nK Savunmanızı bekliyoruz.

#2 - 27.08.2023 19:52
Savunma gelmemiş. Karakter ceza alacak.