Konu: [26/28/2023]Kareem Henderson  (Okunma sayısı 158 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.08.2023 05:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kareem Henderson https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=2341

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Martin Reggie

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26/28/2023 01:44

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dwayne Long karakteriyle uzun süredir bir savaş içerisindeyiz, bir biz onları kovalıyoruz bir onlar bizi. Bugün Miss Florida sonrası güvenli bölge bitiş noktasında Dwayne Long karakteriyle yine kavga etmeye başladık. Kareem Henderson adlı zenci karakter iki taraftan da kimseyi tanımamasına rağmen bize saldırdı.Dün gecede aynı şeyler olmuştu ama kanıt alamamıştım. Dwayne'in Kareem karakterini tanımadığını SS'lerden ve aşşağıdaki chatlogdan  anlayabilirsiniz.
[01:44:47] Dwayne Long: Sağol,adamım.
[01:44:49] Screenshot Taken - sa-mp-026.png
[01:44:51] Dwayne Long: Canımızı kurtardınız.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): YOK.

« Son Düzenleme: 26.08.2023 05:48 chealp »

#1 - 26.08.2023 05:50
Belirtildiği gibi şahidim, benim kulübüm bile ic olarak olayı bilmediği için dahil olmazken, sokaktan geçen birinin durduk yere kavga görüp birini bayıltması ne kadar normal

#2 - 26.08.2023 22:36
@Perla Miraglia Savunmanızı bekliyoruz.

#3 - 26.08.2023 22:50
Arkadaş tamamen saçmalamış, "dostum" diye belirtiyor zaten. Ayrı olarak aynı birlik içerisinde ve IC olarak çok yakın arkadaşlarız. Olayların hepsini ve kavgalı olduklarını karakterim biliyor, etkinlik çıkışında saldırdıklarını karakterim fark etti ve olaya müdahale etti bu kadar. Ortada tanışmamışlık ve ya durduk yere saldırma gibi bir olay yok.
Bu arada arkadaşın ss olarak attığı nokta Vice Sahili, Miss Florida'da yaşadıkları olayda orada değildim.

#4 - 26.08.2023 23:14
Ek olarak Vice Sahili güvenli bölge olarak geçmiyor mu? Şikayeti açan kişiler, orada saldırdılar. Dediğim gibiyse karşı tarafa cezanın uygulanmasını talep ediyorum. Ben kavga etmedim, olayın yaşandığı noktaya geldiğim esnada bana saldırmalarından dolayı bir tane vurmak zorunda kaldı karakter. Güvenli bölge olduğunu bilseydim şikayet açardım.

#5 - 26.08.2023 23:24
Kyle_Perkins ve Martin_Reggie  bize güvenli bölgede saldırmışlardır.Ayrıca Kareem_Henderson karakteri Dwayne_Long karakterini tanımaktadır ve Dwayne'e saldırıldığını görünce yardım etmiştir.

#6 - 26.08.2023 23:28
''chealp''ın kurduğu ''Dün gecede aynı şeyler olmuştu ama kanıt alamamıştım.'' Cümlesi yanlıştır.Şu ana kadar kavgama yardıma gelen herkes beni tanımaktadır,yoldan geçen yabancılar değildir.Kareem_Henderson'a atılan tüm suçlar geçersizdir,aslı yoktur.Tam tersi,karşı tarafın yapmış olduğu birçok ihlal vardır.Bunları toplayıp şikayet açacağım.

#7 - 27.08.2023 01:27
Yapılan kavga ss’de görüldüğü gibi güvenli bölge yazısı içermeyen yerde gerçekleşiyor, herhangi bir bölge ihlali yok. Karakterlerin birbirini tanıyor olması aniden ortaya çıkmaları kesinlikle desteklemez, telefon kullanma ibaresi de olmadığına göre iki seferdir nasıl bir anda kavga ortasında destek geliyor ben bunda metagaming ararım. Benim üyesi olduğum çete de ic olayları bilmesine rağmen bir anda her kavgada türemiyor.

#8 - 27.08.2023 01:39
Savunma yeterli görüldü.

Şikayeti açan tarafa gelirsek, Vice Sahili (yani bulunduğunuz Ocean Bar otoparkı, Ocean Bar'ın kendisi, sokak, sahildeki GYM ve otel) güvenli bölge olarak kabul görüyor. Oyundaki radarın altında yazmasa bile oyun kurallarında açık ve net olarak belirtilmiş. Bu bağlamda sizi uyarıyorum, Ocean Bar ve çevresinde kavga çıkartmayın.