Konu: Marko Rossenberg - Valeriy Kozlov / Non RP Driving, Powergaming  (Okunma sayısı 91 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.08.2023 02:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marko Rossenberg @Mahir5441 - Valeriy Kozlov @yusf06

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.08.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Powergaming
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek

Alıntı
Non RP Driving

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir şey anlatmama gerek yok, video da her şey gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://streamable.com/7ynxk8

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı alacaklarını umuyorum.

#1 - 25.08.2023 01:13
Ben ondan önce araç tamir noktasındaydım ve şikayetçi olan şahısın bana arkadan full gaz girmesi ile başladı olay. Ki orada duran yeşil sentinel modeldeki arkadaş da bunu açıkça belirtti. bana vurup kaçan kardeşin kendisini de videoya dahil etmesini beklerdim. Olay açık açık ortada, kendisinin bulunduğu yerleri videoya almıyor. Ben ve yan tarafta olan arkadaşa şikayet açıp bizi suçlu duruma düşürüyor. Orada duran sentinelli arkadaşa hatta özelden ulaşıp sordum bana vurup vurmadığını ve kendisi bana vurulduğunu onayladı. Maalesef rec alamadığım için kendisini haklı bulacaklarını bilsemde kendimi savunmak istedim.

#2 - 25.08.2023 06:44
Ben ondan önce araç tamir noktasındaydım ve şikayetçi olan şahısın bana arkadan full gaz girmesi ile başladı olay. Ki orada duran yeşil sentinel modeldeki arkadaş da bunu açıkça belirtti. bana vurup kaçan kardeşin kendisini de videoya dahil etmesini beklerdim. Olay açık açık ortada, kendisinin bulunduğu yerleri videoya almıyor. Ben ve yan tarafta olan arkadaşa şikayet açıp bizi suçlu duruma düşürüyor. Orada duran sentinelli arkadaşa hatta özelden ulaşıp sordum bana vurup vurmadığını ve kendisi bana vurulduğunu onayladı. Maalesef rec alamadığım için kendisini haklı bulacaklarını bilsemde kendimi savunmak istedim.

Arkadaşım, yöneticiyi kandırmanı gerektiren bir durum yok. Baştan sona yalan uydurarak kendini haklı çıkarmaya çalışma çabana hayranım.

Arkadan full gaz mı girmişim? Öyleyse, izleyelim.

https://streamable.com/5hvdto

Tamamen IC gelişen bir olay olarak, kaynak yapıyorum. Arkadan tam gaz falan girmemişim? Yönetimi kandırma lütfen.

#3 - 26.08.2023 03:16
Marko Rossenberg karakteri Car Ramming kapsamında ceza alacak. Valeriy Kozlov karakteri uyarıldı, tekrarı dahilinde siz de ceza alacaksınız.