Konu: OOC kin - Retarted RP  (Okunma sayısı 134 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.08.2023 19:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Lawarence

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kasparov üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: OOC kin - Retarted RP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş ve çok sevdiği birlik arkadaşları defalardır birliğimize karşı tükürme rolü yapıyorlar, /do dan lama mısınız demedik ama buraya bir cevap yazarlar umarım. Bu arkadaşta birkaç gün önce tükürme rolünü sürdürmüş, bugün ise hoodumuzda AFK olan arkadaşın yanından geçerken alt karakteri ile "hayranımız olduğu için" tükürme rolünü yapıyor tekrardan. Tesadüf gibi saçma saçma savunmalar yazacaksan hiç yazma derim dostum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Tükürme rolü 1:

Tükürme rolü 2 :

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı alması.

#1 - 22.08.2023 20:09
Merhaba yere tükürme rolünün yasak olduğunu bilmiyordum, bence bu şikayet ooc kinle açılmış.
Karakterim yapısı gereği konuşurken tükürükler saçıyor ve yere tükürüyor, cahil bir karakter yönetiyorum. Orada senin karakterine bile tükürmemişim, videoyu izlerseniz Karim Soleymani karakterinin tükürdüğü için benim karakterime iki defa küfür ettiğini ve uyardığını  görebilirsiniz  yere tükürme rolünün sunucuda yasak olduğunu sanmıyorum, bence bu şikayet ooc kinle açılmış bir şikayet.
Ve alt karakterimle tükürmemin sizle bir alakası yok yanımda bir kadın karakterle konuşuyordum, dediğim gibi cahil bir karakter canlandırıyorum kadın ile konuşurken onu yaptım size yönelik bir şey yok.

#2 - 22.08.2023 22:41
Savunma yeterli görüldü. @Lawarence alt karakterinizle bulunduğunuz birlikten çıkmalısınız.