Konu: R20'ye yakışmayacak işler  (Okunma sayısı 151 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.08.2023 00:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @realistzenci  Ghalil_Fuller

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hatalı alt karakter, savaşın seyrini alt karakter ile değiştirmek. DM Üslup.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Alt karakter ile birliği üye olmak, savaş sırasında alt karakter ile DM'e gitmek.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Rezillik bir yere kadar, geçmişte Idlewood'u yöneten ekiplerde uzun süre durdum ve bu kadar kötü rol ve oyunu sadece DM için oynayan bir ekip görmedim. R20'nin yaptıkları hareketler yüz kızartıcı, birliğin kapatılmasını arz ediyorum. RK'ya düşük alt karakterden DM'ine devam ediyor, bu hata. Aktif halde DM atan Idlewood birliğinin incelenmesini istiyorum. R20'nin böyle hareketler yapması direkt birliği kötüye etkiliyor. Birliğin kurucusu böyle bir şeyler yapıyorsa zaten Vice platformunda boşuna duruyorlar.
« Son Düzenleme: 16.08.2023 00:38 Emocann »

#1 - 16.08.2023 00:37
Önceden trucker botundan ban yemişti, bunu unutmayalım. Bir bakmışız birlik üyelerinde trucker botu varmış. Şaşırmam. Sobeitleri kapatalım da öyle çatışalım, sizin için silah alırım. Bir R20'nin bana böyle konuşması üzdü, bana karşı ne garezi var acaba? :garip: :garip:
« Son Düzenleme: 16.08.2023 00:39 Emocann »

#2 - 16.08.2023 05:35
realistzenci adına

Öncelikle selamlar, şimdi ilk başta eleştrilerini bir kenara bırakıp şikayete odaklanmanı rica ediyoruz, herhangi bir sıkıntı çıkarmadım, ne sıktım? Ne de bir şey yaptım, yetersiz kanıt. DM düşkünü dediğin birlik, sen birlik içinde birliklere ateş ettiğin ve Valachi elemanlarına sıktığın için CK ladı, aklında bulunmasını isterim, CK yemen biraz zoruna gitmiş gibi gözüküyor, durmadan birlik kapansın demen pek hoş değil, benim emeğimi senin gibi bir eleman için iki saniye de kapatmaz, önemli bir insan değilsin çünkü, sana da oyun içinden hesap vermeme gerek yok? Arkadaşa felan hakaret etmedim, sadece onu ilgilendirmediğinden bahsettim. Ama bilmiyorum nasıl anladı? Artı olarak Idlewood Infant karakteri Ghalil Fuller, bu konuyu da göz önünde bulundurabilirsiniz.

#3 - 16.08.2023 14:03
Birlik liderlerine alt karakterlerle ilgili tanıdığımız bir istisna mevcut. İllegal role dair ise bir kanıt bulunmuyor. Yine de pm üzerinden takındığı tutum gerekçesiyle Ortak Nezaket kapsamında cezalandırılacak.