@lencarst adına cevap veriyorum, susturması var. "Savunulacak bir taraf göremiyorum yönetim inceleyip kararını verebilir, sıktığı kişi benim evet. 152 canım var ve orada düşecek kadar hasar almadım, zaten görüntülerden de ne kadar hasar atıldığı anlaşılmıyor kesin bir kanıt yok, GOD da kullanmıyorum."
152 canı var olarak varsayalım, 42 tane net olarak m4 mermisi geliyor. Hitmarker da çıkıyor, bunun aksini iddia edemezsin. m4 9 vuruyor, 42x9=378. Hadi diyelim ki 30 tane tuttu, 42 değil. 270 olarak çıkıyor. Sunucuda hiç kimseyi uyuşturucu veya başka bir şey basıp canını 200'ün üstüne çıkartanı görmedim. Kendin de diyorsun, 152 canım var diye. Attığım mermilere karşılık olarak 2 kere yaralı durumuna düşmen lazım. Bariz god kullandığın ortada. Hasar aldığı anlaşılmıyor diye bir şey yok. Koskoca hitmarker boşuna mı kurulu kardeşim?
Susturmam vardı artık savunabilirim. 42 tane tuttu diyorsun neyle saydın? Uzaktan kafana göre bir sayı uydurmuşsun o tuttu bu tuttu diye insan suçlayamazsın. Bariz bir şekilde kanıt yetersizliği var açılmış olmak için açılmış bir şikayet. Kendi kafasında kurmuş senaryo 42 mermim denk geldi diye oynuyor. Adım gözükmüyor, can barım gözükmüyor, hasar yiyip yemediğim gözükmüyor. Olayı ben bile hatırlamıyorum o derece. Sıktıkları yere yetkili bakabilir, ne oradan ekranıma bir emote düşer ne de sıkıldığımı anlayabilirim.
spreadgokan yeniden mi hile şikayeti yemiş

Sen de hoş geldin Abdülsamed. Yalakalık meziyetlerin bu sefer kimin dergahında dönüyor? Ban yiyen MA'ların bitti mi artık yüksek level hesaplarla yorum atıyorsun?
Savaşta bizi görünce /q attığı sıradaki öfkesiyle açtığı bir şikayet, hiçbir elle tutulur yanı yok. Hatta kendi ekranları daha şüpheli onlardan da şikayet açıldı, tarafımca şikayete başka ileti gelmeyecek benim yerime zaten Vice Probation List Multiaccount garibeleri yorum atıyor. İnceleyecek yetkilinin işini zorlaştırmamak adına daha fazla ileti gelmeyecek.
sayı sayabiliyorsan, o eğitimi aldıysan ve bir de kör değilsen yediğin hitleri sayabilirsin. Sende o potansiyeli görüyorum, başarırsın. Hitleri yiyorsun, m4 o mesafeden çok kolay yetişir. God açtıysan, başa geleni çekeceksin. Cavlamayacaksın. Hitmarker da makine gibi çalışıyor, saniye saniyesine işliyor. 40 yemediysen 30 yedin, ölmen lazım. Bunun savunulacak bir yanı yok. Yaptıysan bir şey, çekeceksin kardeşim benim. Nereye kanıt yetersizliği var? Helikoptere biniyorsunuz, düşmüyor. Dibimize giriyorsunuz, maske idleriniz gözüküyor. İçerisinde sen varsın. Ee, tepede sıktığım herif de sensin. Helikoptere binen de sensin, bariz gözüküyor. Sen buna ne zamandır karar veriyorsun? Yok yetersiz kanıt, yok adım belli değil, yok canım 152. Video da bariz şekilde gözüküyor neler olduğu. Sen kimsin senin için quit atacağım, muhabbet kuşuma samp öğretsem senden iyi rol yapar/savaşır.