Konu: YUCA THE GREAT | Multiaccount  (Okunma sayısı 1272 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.08.2023 02:32
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:@HeadNegro @YUCA THE GREAT
Olaya dahil olan şahit karakter adı:N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
MultiAccount

Etiketlenen hesap büyük ihtimal çalıntı, YUCA'ın multiaccount olduğu düşünülüyor, kontrol edilebilir. @YUCA THE GREAT
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
Kanıt gelebilir, kişi mongols ekibine geçerek, savaşa dahil oluyor

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 14.08.2023 03:01
Samp oynamıyorum bile, Vice Online bekliyorum sonuçlanabilir.

Ayrıyetten babanın bakkalı mı burası? Kanıt yok bir şey yok kafana göre isim karalama çalışması yapıyorsun?
« Son Düzenleme: 14.08.2023 03:10 YUCA THE GREAT »

#2 - 14.08.2023 03:17
Samp oynamıyorum bile, Vice Online bekliyorum sonuçlanabilir.

Ayrıyetten babanın bakkalı mı burası? Kanıt yok bir şey yok kafana göre isim karalama çalışması yapıyorsun?
yapmıyorum kanka, böyle düşünüyoruz Idlewood olarak sonuçlanınca bakarız.

#3 - 14.08.2023 08:55
Arkadaşın banlandığı videodan FPS göstergesi, aynı GTA dosyası kullanıldığı belli,

https://streamable.com/6tox81

Bu da yeni atılan bir ss Nathan Campbell FPS göstergesi aynı boyut, ve aynı.

En son ileti 05.07.2020'de atılmış, nereden ilham geldi de bu arkadaş mongols birliği için oyuna girip savaşıyor? Bide üstüne AK ile, gerçekten. mucize.

Arkadaşın girişleri çıkışları, malvarlık silah aktarımları kontrol edilirse seviniriz.   :vice:

#4 - 14.08.2023 09:05
modlar benim 6 ay önceki modlarıma ait, kişi fps'in düşük olduğunu söyledi bende bu modu ona attım. Kişiye ben attıgım icin yazmak istedim

#5 - 14.08.2023 13:30
@YUCA THE GREAT Yuca abiyle ne alakam var anlamadım ama normalde MTA oynuyorum Mongols birliğinde bulunan eskiden beraber MTA oynadığım arkadaşlarım çağırdı ve tekrardan sunucuya gelmiş bulundum.

Fps dediğin yeri anlamadım, sanırım can barının altındaki yerden bahsediyorsun orada ki sayı kaç canın kaldığını gösteriyor dostum @Loreks atmıştı kullanmam için her türlü kontrol sağlanabilir.

#6 - 14.08.2023 13:38
Şunun eklenmesinide yapayım zaten silahlar Mongols birliğine ait aktarma gibi bir durum söz konusu olamaz.

#7 - 14.08.2023 19:23
Yav @HeadNegro çocuk zaten bu hesabı açtığında ben daha bu sunucuyu bilmiyordum askerdeydim o tarihte ne anlatıyorsunuz anlamadım ki, iyi forumlar.

#8 - 15.08.2023 03:00
@YUCA THE GREAT panik olmana gerek yok, multin olduğunu biliyoruz dostum.

#9 - 15.08.2023 11:15
Admin kandırmana ne gerek vardı yuca boşa forum ban yeme şimdi aynı karakter iran pope street savaşındada vardı, devamlı düşüyordu yucada dcden falan yazıyordu. O olma ihtimalş var
« Son Düzenleme: 15.08.2023 11:21 bestgunslinger »