Konu: Kan Donduran Terör Saldırısı ve Çarpıcı İddialar!  (Okunma sayısı 59 defa)

#0 - 13.08.2023 05:02

Başkaldırmayan halk, içinde bulunduğu karanlığa hükümlüdür. Aydınlık için direnmedikçe, gölgeler asla dağılmayacaktır.

Kan Donduran Terör Saldırısı ve Çarpıcı İddialar!

Gece Sularında Korkunç Terör Saldırısı

Vice City'nin sakin günleri, korkunç bir terör saldırısıyla sarsıldı. Akşam saatlerinde Little Italy bölgesinde başlayan çatışma, hızla genişleyerek bütün Vice Şehri'ne yayıldı. Çin uyruklu teröristlerin gerçekleştirdiği iddia edilen saldırıda, çok sayıda masum canın hayatını kaybettiği konuşuluyor.

Saldırının arkasında ise Dick Hendricks ismi geçiyor, ancak bu iddialar henüz kolluk kuvvetleri tarafından doğrulanmadı. Hendricks'in bu olaya karışıp karışmadığı, polis ve güvenlik birimlerinin soruşturmasının sonuçlarıyla netlik kazanacak.

Saldırının Ardından Yaralıların Durumu ve Polis Eksikliği Söylentisi

Çatışmanın kökeni hakkında net bir bilgi bulunmasa da, halkın konuştuklarına göre, saldırganlar arasında Çin uyruklu kişilerin olduğu belirtiliyor. Bu durum Vice'ta endişe yaratıyor ve halk dehşete düşmüş durumda. Saldırının amacı ve nedeni hakkında hala kafalarda soru işaretleri bulunuyor. Saldırının üzerinden saatler geçmiş olmasına rağmen kolluk kuvvetlerinden basına bilgi verilmiyor.

Çalışkan ve disiplinli bir ırk, Vice'ta ortak bir terör saldırısına imza atarak ortalığı kan gölüne çevirdi.
Halkımız, elindeki tek şans olan polise güveniyor, fakat bir sıkıntımız var... Polisin yaralı sivilleri çatışma bölgelerinde bırakıp gittiği konuşuluyor.
Ağır yaralanan sivil halk mermi yaralarıyla yerde yatarken, ambulans çağırılmadığı ve ilk yardım uygulanmadığı hakkında bilgiler duyuluyor.

Vice Vatandaşından Anonim Mesaj

" Şehirde bireysel silahlanmaya izin vermeyen VCPD, halkımızı savunmayı geçtik, yaralı sivillere yardım bile etmiyor.
Teröristler, bu şehri zayıf, sessiz ve savunmasız bulduklarında hızla bir terör eylemi gerçekleştirdiler. Ancak sessizliğe gömülmek yerine, Vice şehri olarak, halkının güvenliğini sağlayamayan ve görevini yerine getiremeyen polis teşkilatının bu yetersizliğini sorgulamak önemlidir.
Polisin ihmali, teröristlerin şehirde rahatça dolaşmalarına göz yumulduğu gerçeğini gün yüzüne çıkarıyor. Halkının can güvenliğini son derece önemsemedikleri, ölümlerine kadar müdahale etmedikleri ortadadır.
Ancak unutmamalıyız ki halkımızın hafızasında sadece saldırıya uğrayan masum canların anısı değil, aynı zamanda gelecekte benzer trajedileri önlemek adına atılması gereken adımların önemi de yer etmelidir.

-- Teröristlerin Vice sokaklarında ellerinde silahlarla gezinip halkın ölümüne sebep olmalarının sorumlusu en başta kendileri, sonra da; bu teröristlerin o silahlara erişimini engelleyemeyen; bu silahlı terör saldırısında, ölen halka yardım etmeyip, özgür medyaya bilgi vermeyen VCPD'dir. Özgür medyayı bilgilendirmek yerine sessiz kalarak sorumluluktan kaçınmak, polis teşkilatının güvenilirliğini zedeler...." diyen halk, bu durumda haklı mı?
Yorumu size bırakıyoruz Vice...

ETİKETLER
#PD
#TerörSaldirisi
#SilahliSaldiri
#Catisma

Editör: Eve Hunt
Haber: Eve Hunt
Kameraman: Eve Hunt

Eve Hunt
Yayın Koordinatörü

1998 doğumlu Eve, "Hayat" okulundan mezun olduktan sonra insanlarla olan üstün ilişki becerileriyle öne çıktı. Uzun bir aradan sonra, şu anda Yayın Koordinatörlüğü görevini yürüttüğü Sunshine Media'nın yönetim kurulunda kendine yer buldu.

« Son Düzenleme: 13.08.2023 13:54 Fallen »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 13.08.2023 05:09

Nick:
Yorum:

Kod: (Yorum Şablonu) [Seç]
[divbox=white]

[center][img width=300 height=176]https://cdn.discordapp.com/attachments/1130628135520571573/1131598970712498217/snspng.png[/img]
[size=14pt]
[b]Nick:[/b]
[b]Yorum:[/b]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok