Konu: Hayalet zenci | Bobby Allen  (Okunma sayısı 782 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.08.2023 05:00
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bobby Allen @ @riporti666
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @ @Kartilkisi @Stance
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.08.2023 | 04.55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 12.08.2023 Saat 04.55 hood baskını atıldığı zaman dilimi içerisinde Gate kapalı olduğu halde içerisinden gir-çık yapıyor. Hit atarak bunu görebiliyoruz zaten.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): :P

#1 - 12.08.2023 05:01
Videoyu alan olarak şahitliğimi onaylıyorum. Benim karakter adım Casper, ama arkadaşlar duvarın içinden geçiyorlar.

#2 - 12.08.2023 05:03
Hayalet olmuş  :garip: Şahitliğimi onaylıyorum

#3 - 14.08.2023 02:57
@riporti666 savunmanı 24 saat içerisinde gerçekeştirmelisin, 24 saat içerisinde savunma gelemzse sonuçlanacak.

#4 - 14.08.2023 04:17
Merhaba, öncelikle gelirsek bu konuya, inanın değişik bir cleo kullanımından dolayı bu sorunu yaşıyoruz, ve ben bunun farkında değilim, herhangi bir 3. part yazılım dosyası kullanmıyorum, bir karışıklık olması gerekiyor, buna birlik üyeleri olarak çok şaşırdık, içeri girdiğim gibi de zaten hemen geri çıkıyorum, şaşırtıcı bir durum. Kullandığım Gta'ı hazır olarak indirmiştim zaten, Youtube üzerinden in desc gta diye arattığımda buldum ve indirdim. Dosyalarıma bakmadım ve oyuna girdim 2 gün kadar kullandım. Dm'den iki gün öncesinde indirmiştim ve farkında değildim savaş esnasında gate'e yaslanıp onlara laf edicekken, bir anda içeri girdiğimi farkettim. böyle bir hata olduğu için hemen relog atıp o dosya var mı diye bakmaya girdim ve vardı bende sildim diyeceklerim bundan ibaret şikayete bakan admin şuanlık insiyatif kullanırsa, çok mutlu olurum, gerekli jaili bekleyebilirim. herhangi böyle bir durumda bir daha aynı şey olursa eğer, banlanmayı kabul ediyorum, hatalı cleo kullanımından dolayı gerekli cezayı verebilirsiniz. Savunmam bu kadar iyi roller, vice ile kalın.

Savaş esnasında tepkilerimiz

#5 - 14.08.2023 19:06
Merhaba, öncelikle gelirsek bu konuya, inanın değişik bir cleo kullanımından dolayı bu sorunu yaşıyoruz, ve ben bunun farkında değilim, herhangi bir 3. part yazılım dosyası kullanmıyorum, bir karışıklık olması gerekiyor, buna birlik üyeleri olarak çok şaşırdık, içeri girdiğim gibi de zaten hemen geri çıkıyorum, şaşırtıcı bir durum. Kullandığım Gta'ı hazır olarak indirmiştim zaten, Youtube üzerinden in desc gta diye arattığımda buldum ve indirdim. Dosyalarıma bakmadım ve oyuna girdim 2 gün kadar kullandım. Dm'den iki gün öncesinde indirmiştim ve farkında değildim savaş esnasında gate'e yaslanıp onlara laf edicekken, bir anda içeri girdiğimi farkettim. böyle bir hata olduğu için hemen relog atıp o dosya var mı diye bakmaya girdim ve vardı bende sildim diyeceklerim bundan ibaret şikayete bakan admin şuanlık insiyatif kullanırsa, çok mutlu olurum, gerekli jaili bekleyebilirim. herhangi böyle bir durumda bir daha aynı şey olursa eğer, banlanmayı kabul ediyorum, hatalı cleo kullanımından dolayı gerekli cezayı verebilirsiniz. Savunmam bu kadar iyi roller, vice ile kalın.

Savaş esnasında tepkilerimiz

Bizde şaşırdık. Sonuçlanabilir

#6 - 14.08.2023 19:07
gatenin içiniden gir çık yapınca dışarıda hemen /bden öyle mi yazdın kurtulmak için ? keşke hayalet olsam bende

#7 - 14.08.2023 19:45
Kişinin bariz yalan söylediği belli. Biz ön taraftayken de gate'nin önündeydin o zaman niye geçmedin? Alt kısımda bırakacağım ekran görüntüsünde kişi gatenin önüne gelip dayandığı gözüküyor. O sırada geçmiyor, biz ön tarafa bakarken arkaya koşup arkadan girip bizi vuracaktı ama anadolu çocuğu yemez. Kişinin yönetimi kandırmaya teşebbüsten de ceza almasını talep ediyorum. Hayırlı cumalar.

#8 - 15.08.2023 10:42
İstediğinizi söylemekte özgürsünüz ama neden yalan söyliyeyim? Seni vurmak için hile falan mı indireyim birde, senin için parmağımı dahi yormam. Yukarıda kendimi açıklamışım zaten, yediremediğin bişey var herhalde.. Bu kadar canının yanmasından belli olduğu üzere.. Yermi anadolu çocuğu falan, yaşının on beş olduğuna inanıyorum.  :sampanya:
« Son Düzenleme: 15.08.2023 10:43 riporti666 »

#9 - 21.08.2023 03:20
sonuçlanabilir