0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
YARALI KURAL İHLALİ
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Raskol Shane_Judkins - @eshadyy Tiontay_MurrayOlaya dahil olan şahit karakter adı: Mongols birlik üyeleriOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde görülüyor.İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: AlıntıYARALI KURAL İHLALİYapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Spoiler1 Shane Judkins karakterini blokların orada vuruyoruz, arkadaş 3-4 saat sonra gelip bize ateş açıyor. Birliğimizin R20'si olan Dean Foster'i kaçırıyor.Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Spoiler1: GösterGizleShane_Judkins,Ek açıklamalar(varsa): Kişinin ceza geçmişine bakılıp ona göre işlem uygulanırsa mutlu olurum.
Kendin ile çelişiyorsun, her şey ortada aslında. Sana cevap verip konuyu fazla uzatmayacağım. Silah sıkmayacak adam 3 saat sonra elinde silah ile o bölgeye gitmez canım. Neyse savunma yapıldıysa sonuçlanabilir.
ben ne alaka
Alıntı yapılan: Stance - 12.08.2023 04:18Kendin ile çelişiyorsun, her şey ortada aslında. Sana cevap verip konuyu fazla uzatmayacağım. Silah sıkmayacak adam 3 saat sonra elinde silah ile o bölgeye gitmez canım. Neyse savunma yapıldıysa sonuçlanabilir.Kendimle çelişmiyorum olanı söylüyorum, En üstteki ss hariç diğerleri çöp çünkü sslerde kural ihlali görünmüyor.