Konu: Maurizio_Carducci GOD  (Okunma sayısı 207 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.08.2023 15:05
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maurizio_Carducci @keskin  @Vice Roleplay
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @-
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.08.2023 01:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:GOD   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dün gece saatlerinde arkadaşların çatısında iken asansör girişinde bu arkadaşla karşılaşıyoruz ve ateş etmeye başlıyoruz, arkadaş 7-8 hit yemesine rağmen düşmüyor. Basit bir matematik ile desert eagle marka silahın ortalama olarak 35 vurduğunu düşünürsek 35X7=245 Benim dayanıklılık puanım maximum olmasına rağmen en çok can veren uyuşturucuyu içsem bile canım 210 oluyor bu arkadaşın nasıl bu kadar ölümsüz olduğunu merak ediyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): (:

#1 - 11.08.2023 15:11
Maskeli olduğum için AFK attığım gözükmüyor, sende o sırada oyuna girip BKI yapıp ateş açıyorsun. Şimdi şöyle, ben çatıda Steve ile roldeydim Napolyonlardan, AFK attım. AFK attığımdan dolayı hasar yememişim. O sırada işim bittikten sonra oyuna döndüm ve sizi gördüğüm gibi Y bastım. Zaten sizin orada olduğunuzu bilseydim ve görseydim orada /chat 1 yazıp beklemezdim. O bölgedeki VCPD airi sizin PD'ye sıktıktan sonra Q attığınızı ve bizim çatıda Steve ile karşlılıklı rol yaptığımızı görmüştür. Sizin sıktığınızı gördüğüm an içeri kaçardım arkadaşlar.Kısaca ALT TAB'ta afkydm, oyuna döndüm sizin olduğunu görünce Y basıp içeri girdim.

#2 - 11.08.2023 15:16
Şikayet inceleniyor.

#3 - 12.08.2023 16:27
Şikayet incelendi, kanıtlar yeterli değil.