Öncelikle merhabalar, Şikayeti açan dostum. Üslubuna dikkat etmeni öneririm, senin karşında liseli bir ergen veya ortaokula giden bir çocuk yok. Ona göre üslubunu koruyaraktan konuşmalısın. Evet, olaya gelirsek; Demachi birliği ile savaş içerisindeyiz. Onların bir adamı bizim hoodumuzda o saatlerde sürekli gezdi ve ateş saçtı, o kişiyi arayışa koyulduk. Araçlarınız aynı Demachi'nin adamının suratı maskeliydi. Bu yüzden sen sanıp çevirmeye çalıştık, birincide kaçtın. İkincide kaçtın, üçüncüde yakaladık ve küfürü bizim hoodumuzda etmiştin. Etmesende sorun yok, küfür etmen yeterli bir sebep ateş açmamız için. Daha sonrasında seni yaraladık ve bölgemize çektik, 2 defa bizim onaylı bölgemiz içerisinde bize küfür ve hakarette bulundun. Fear-RP kural ihlalinde bulundun ve bende rolümü ona göre şekillendirdim, forumda ve PM'de yok canımlı-cicimli-bebeğimli-yok hesabını inceleyinli konuşmayı bırakmalısın, açık konuşmayacağım fakat rol bilgimi sen hesaplayamazsın dostum. Savunmam bu şekildedir.
file:///C:/Users/LENOVO/Documents/GTA%20San%20Andreas%20User%20Files/SAMP/screens/sa-mp-274.png