Selamlar,
Birlik bölgemizde kendi aramızda rol çevirirken Roxanne karakteri kafası iyi bir şekilde gelip saçma sapan sorular sormaya başladı çatıdan biz de troll olduğunu düşündük dikkate almadık. Anladık ki esrarkeş rolü yapıyor ama esrar içen herkes bir anda filozof kesilip süslü kelimeleri yan yana getirip uzun uzadıya konuşmaz, kimyasal tüketmiyorsun onaylı bir birliğin bölgesine gelip "pothead kız" rolü altında ağzına geleni söyleyemezsin, sen hippi rolü yapıyorsun dilinin kemiği olmayacak senin rolüne uyum sağlayacağız diye biz de omurgasızlık yapmayız herkes kendi rolünü yapıyor. Aşağıya rol görüntülerini bırakıyorum.
Bölgede "taciz edildim" diye bağırıyor, sonra "şaka yaptım şaka" diyor. Bölgede Todd Phillips filmi çekmiyoruz, komik olma çabamız da yok, samimi olduğumuz insanlar gayet tatlı dille taştaş muhabbetimizi de geçen bir birliğiz. Ama samimiyet yok bir şey yok, troll davranışlarla gelip, Cengiz Han kanat taktiği uygulardı gibi esrarkeş rolünü doğru yansıtamayan yansıtsa bile doğru yerde yansıtmayan bir durumla iç içeyiz. Kulübün sekreteri Roxanne karakterinin başta boğazını gayet ciddi bir şekilde sıkıp uyarmasına ve Tiontay karakterinin de onun yanında FearRP yapmayıp karşısında 7 yelekli olmasına rağmen hakaret etmeye devam etmesinden dolayı rol bu hale evrildi, sadece bu basit sebep de değil iki onaylı birlik lideri burun buruna geldi aptal bir rol yüzünden. Boğazını sıktıktan sonra defalarca uyarılmasından sonra
@Heroldina'nın yaptığı rolün enstantelerini bırakıyorum.
Roxanne Oesing: ENENE MENENE.
Roxanne Oesing: KOYAYIM DEDENEE!
Roxanne Oesing: NENEM PEKMEZ.
Roxanne Oesing: KAYNATMIŞ.
Roxanne Oesing: DEDEM SİKİNİ.
Evet onca rolün sonunda yukarıdan tavşan gibi zıplayıp araca atlıyor yaptığı rol bu. Aynı şekilde RetardRP ve FearRP kapsamında işlem görürse sevinirim. Arkadaş muhtemelen bu neo-roleplay özgürlüğünün (!) role yansımasına ters cevap alınca bizi "mağara adamı" gibi gördü. Kusura bakmayın cehalet aptallıkla örtülmez bu düpedüz aptallıktır.
Her neyse güvenli bölge ihlaline savunmamı getireyim bu süper maniyi okuduktan sonra Roxanne, kulüpten "kadını vurup kulüp evine getirme" kararı çıktı çünkü Tiantoy karakteri FEARP yapmayıp Idlewood setini çağırdı ortam gerildi bir kadın için. Başkan da asbaşkan da çavuş da kadının getirilmesini istedi. Vice Kafe üzerinde sevgili Roxanne'nin BMXBunny yapışını izledikten sonra takip etti güvenli bölgeden çıkışını bekledik. Vice'ın kum sahili güvenli bölge değildir, ateşlemeden önce açıp kuralları baktım.
- Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
Karakterler, GYM'de, Ocean Caddesi'nde ya da otelde vurulmadı açıklamada belirttiği gibi, dediğim gibi vurmadan kuralı açıp kontrol edip vurdum kural bilgisizliği yok. Kuralda ne yazıyorsa ona göre hareket ettim.
Şimdi de SS'ler:
Yedi yelekli karşısında "oğlum siz aptal mısınız?" sorusu ve uyarılması FearRP kapsamında ceza bekliyoruz.: GösterGizle Kolun çavuşuna bile "oğlum o kızla düzgün konuş" çekiyor, ortam belli.: GösterGizle Yani bir de şikayet açıp yüzsüz gibi neden DM olduğunu sorup aklınca Sherlock Holmes'culuk oynuyorsun gerek Discord gerek PM üzerinden "bana şans verirmiş sıfatıyla". Şimdi de bu kavram çıktı "modern roleplay" ağzına her esrar koyup fişekleyen, ağzına geleni söylesin o zaman biz de trileçe ısmarlarız "Aaa bak ne güzel yansıtıyor esrarkeş rolünü" diye. Böyle bir dünya yok, agresif rol yapanlar da "mağara adamı rolcü" diye de bir kural yok. Kulüp renkleriyle dalga geçer gibi esrarkeş rolü yaptığında seni omuz üstünde taşıyacak değiliz. Attığım PM görüntüsünde "Troll davranışların" yazmışım, insanları manipüle etmeye çalışma vurulmanın çok haklı sebepleri olduğunu sen de biliyorsun ben de. Yaptığın şu röntgenciliğin hiç anlamı yok.
Kısaca Roxanne ve Tiontay karakterleri Mongols bölgesi içerisinde haddinden fazla ihlal yapması, sayıca az olmalarına rağmen zerre FearRP yapmamaları, kulüple dalga geçmeleri, başka onaylı birlikleri olaya alet etmeleri yüzünden vuruldular. Idlewood ile gergin bir an yaşandı ve birinin günah keçisi seçilmesi gerekiyordu. Desharious ve Dean karakteri de suçu Roxanne üzerinde bulunca hedef Roxanne seçildi. GBI ile açıklamam da yukarıdaki gibidir, kuralı teyit ettim güvenli bölge sayılmıyor. Açtıkları şikayette Roxanne'nin
FearRP ve RetardRP / Tiontay'ın
FearRP ihlali var onlara da bakılırsa sevinirim.