God acıldıgı zaman can yenilenir, orada arkadasların hıcbırı ben de vuruyor olarak gozukmuyordu. Hasar loglarına baksınlar admınler. Hepınız bana dustunuz, yedırmedınız gamespeed dedınız, bır de god dıyorsunuz sımdı. Slayer ısmıyle baslayan admın zaten bana spec atmıstı. Her defasında pmden uyarıyordu benı. God olsaydım adam zaten onu gorur banlardı benı. Tesekkurler ıyı gunler ıyı forumlar. -Tariq Baygara
Alıntı yapılan: Jorleion - 10.08.2023 19:09God acıldıgı zaman can yenilenir, orada arkadasların hıcbırı ben de vuruyor olarak gozukmuyordu. Hasar loglarına baksınlar admınler. Hepınız bana dustunuz, yedırmedınız gamespeed dedınız, bır de god dıyorsunuz sımdı. Slayer ısmıyle baslayan admın zaten bana spec atmıstı. Her defasında pmden uyarıyordu benı. God olsaydım adam zaten onu gorur banlardı benı. Tesekkurler ıyı gunler ıyı forumlar. -Tariq Baygaracallumu seviyom ama seni sevmiyom
Tariq Winston bir teröristtir içeriye atılsın! Kızlarımızı taciz ediyor. Bundan tüm mahalle sakinleri olarak rahatsızlık duyuyoruz!