Konu: Jana_Rochesster [09.08.2023]  (Okunma sayısı 84 defa)

#0 - 09.08.2023 03:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jana_Rochesster @giray the kurdish mafia

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vice Cafe'de bulunan oyuncular.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
METAGAME

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yaklaşık 1 saat rol yaptık ve yavaştan sona doğru geliyorduk, daha sonra birliğimin sokağa geçmesi için bağırdım bir nevi almanca bir cümle kullandım. Kişinin ana karakteri yakın zamanda sorun yaşadığımız İranlı birliğinde fakat alt karakterinde yaşlı rolü yapıyor ve alakasız bir şekilde Ana karakterinde yaptığı rolleri alt karakterine yansıtıyor. Jana karakterinin bu olaylardan bir haberdar olması dışında hiç bir problem yok. Kişi Ana karakterinde yaşadığı olayları alt karakterine yansıtarak ihlali gerçekleştirmiş bulunuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Söylüyecek söz yok, fazla kin neler gösteriyor bize.

#1 - 09.08.2023 03:19
Kişinin benim karakterimi tanıma ihtimali dahi yok, savaş rollerine katılamadım mağlum 10 seviye hesap olmadığı için, birlikten birisinin ismini verip o benim oğlum tarzında rol yaptı ama yinede hatalı alt karakterle böyle bir role giremez.

#2 - 09.08.2023 03:24
iranlı birliğindeki herkesle Jana karakteriyle rol yapıyorum Behnam ve Khalil karakteriyle sürekli zaten rol yapıyorum takılıyorum aranızdaki savaştanda haberdarım rolde 96 demeden önce zaten sana her hangi bir hakaret savurmadım 96 dediğinde bu rolü gerçekleştirmeye başladım kolay gelsin iyi geceler savunmam bu kadar alt karaterimle sana durduk yere sövecek halim yok
Spoiler: GösterGizle

#3 - 09.08.2023 03:25
Kişi savunmasını yaptı, sonuçlanabilir.

#4 - 09.08.2023 14:09
Alıntı
4.1. Karakterler Arası İlişki: Kendi karakterleriniz arasında iletişim kurdurmanız yasaktır. Bir karakterle alınan IC bilgiler diğer karakterle kullanılamaz ve alt karakterler ana karakterlerin amacına hizmet edecek şekilde yönetilemez. Alt karakterler ile herhangi bir illegal veya agresif rollere giremezler, meslek yapamazlar.
Alt karakterinizle birliğiniz için tek seferlik bir quest rol planlaması yapmanız gibi durumlarda tolerans gösterilebilir ancak karakteri sürekli olarak ana karakterinizin birliğiyle rollere sokup başka birliklere karşı kışkırtıcı rollere giremezsiniz. Jana Rochesster karakteri Metagaming kapsamında cezalandırılacak.