Konu: Ghalil_Fuller Tiontay_Murray / Fear RP - Hatalı Alt Karakter Kullanımı  (Okunma sayısı 209 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.08.2023 22:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ghalil_Fuller @realistzenci Tiontay_Murray @eshadyy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Cesar Leclerc, Jason_Lincsteiner, Rey Felix

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03/08/2023 - 17:41

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4.1. Karakterler Arası İlişki: Kendi karakterleriniz arasında iletişim kurdurmanız yasaktır. Bir karakterle alınan IC bilgiler diğer karakterle kullanılamaz ve alt karakterler ana karakterlerin amacına hizmet edecek şekilde yönetilemez. Alt karakterler ile herhangi bir illegal veya agresif rollere giremezler, meslek yapamazlar.
- Ana karakterinizle gerçekleştiremeyeceğiniz rolü (örneğin düşman bölgedeki kişilere sataşmak) alt karakterde yapmak

3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Adamlara savaş sürecinde olduğumuzdan dolayı silah çekiyoruz ancak Fear RP yapmıyorlar ve YUMRUKLARINI kullanarak vuruyorlar ancak karşılarında "silah çekmiş" bir oyuncu olduğunu unutuyorlar.

Ghalil_Fuller isimli oyuncu Idlewood R20'si ve savaş süresi boyunca ana karakterinde dolaşmak yerine alt karakterinde SİVİL olarak dolaşıyor ve kendi birlik üyeleriyle takılıyor, "HATALI ALT KARAKTER KULLANIMI" yaptığı açıkça görülüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Son zamanlarda yapılan birçok kural ihlali olduğunu görebilirsiniz ve yaptıkları kural ihlallerinden sadece bir tanesini buraya atıyorum. Önceki yaptıkları hataları ve ihlalleri göz önüne alınarak değerlendirilmesini talep ediyorum. Bu ihlalleri çok sık yapan bir oluşum ve oluşum üyeleri olduğunu görebilirsiniz.

#1 - 07.08.2023 23:23
kanka ne alaka karakterim eski İdlewood Infant karakteri, tanınıyor karakterim, ama herhangi bir illegal bir olaya bulaşmıyorum kanzi, ne sıkıyorum ne yumrukluyorum R20 olarak FDI bürosunda kaldı, o yüzden giremiyordum, keyfim için değil yani.

#2 - 07.08.2023 23:51
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 08.08.2023 00:06
Kanıtları silmeniz hiçbir şeyi değiştirmiyor aksine sizi küçük düşürüyor, her neyse konuya dönecek olursak kanıtları yedeklemiştik böyle bir hareket yapacaklarını zaten biliyorduk. (Sözde youtuber)

Karakterinin infent vesaire olması önemli değil, karakterin SİVİL bir kimliğe sahip ve forumdan kontrol edildiği zamanda SİVİL gözüküyor ancak buna rağmen "SAVAŞ" zamanında alt karakterine geçip, orada alt karakter ihlali yapıyorsun üstelik takıldığın kişiler kendi birliğinin oyuncuları.

Yalanlar ancak sizi küçük düşürür.

Bu da videonun yedeklenmiş hali, karşının kanıtları silmeye çalışması da göz önüne alınarak değerlendirilmesini talep ediyorum.

#4 - 08.08.2023 00:16
kanka ne alaka karakterim eski İdlewood Infant karakteri, tanınıyor karakterim, ama herhangi bir illegal bir olaya bulaşmıyorum kanzi, ne sıkıyorum ne yumrukluyorum R20 olarak FDI bürosunda kaldı, o yüzden giremiyordum, keyfim için değil yani.
Aynen dostum, en son ufc kafes dövüşündeymiş gibi yumruk atıyordun.

#5 - 08.08.2023 01:34
Aynen dostum, en son ufc kafes dövüşündeymiş gibi yumruk atıyordun.
ghalil fuller karakteri mi yumruk atmış kanka? video da göremiyorum

#6 - 08.08.2023 13:57
Ghalil_Fuller karakteri Fear RP ihlalinden ve hatalı alt karakter kullanımından bu şikayet üzerinden değerlendiriliyor.

Tiontay_Murray karakteri Fear RP ve Noob DM üzerinden bu şikayette bulunuyor gayet kural ihlalleri açıktı neyi anlamadınız? İyi forumlar, şikayet sonuçlanabilir her şey yeterli kanıtlarla gözler önünde.
« Son Düzenleme: 08.08.2023 15:45 Sebb »

#7 - 09.08.2023 01:04
Sonuçlanabilir, aynı şeyleri söylememe gerek yok, hiç bir sıkıntı karakterimle çıkarılmadı, dediğim gibi Ghalil karakterim eski Idlewood ağacından bir karakter.

#8 - 09.08.2023 14:07
Tiontay Murray karakteri Fear RP ve Chicken Run kapsamında cezalandırılacak. Ghalil Fuller için savunma yeterli.