Konu: [06.08.2023 - Maskeli_34361] Deathmatch  (Okunma sayısı 259 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.08.2023 20:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_34361

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Söylemine göre canına bir kaç defa kast etmişim, bundan ötürü beni vurmuş. Yapmadım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 07.08.2023 13:03
@NpoLS_  24 saat içerisinde savunma yapın.

#2 - 07.08.2023 14:17
@NpoLS_ 'in susturması olduğu için iletiyi onun adına ben atacağım.

Selamlar, hiç lafı uzatmadan basit bir dille size bu durumu izah edeyim.. Öncelikle bisikletimle gezerken bir anda kavga çıkmaya başlıyor 2 kişi bir kadını dövüyorlar bende destek için "/me adamlara girişir" emotesini veriyorum daha sonrasında onları tanımadığım için yaptığım şeyden vazgeçip bisikletime tekrar binip gitmek istiyordum daha sonraısnda arkadaş car jack attı her şeye rağmen okeyledim tekrar bindim sonra kaçtım kaçtıktan sonra aradan 5-10 dakika geçtikten sonra petrolden giderken bir anda arkadaşlar bana küfürler savuruyorlar beni kovuluyorlar canıma kast ediyorlar bunu ilk seferde bir şey yapmayacaktım bu sürekli yaptıkları için ve biraz troll kafasında geldikleri için gidip bisikletimden inip sıkmak yerine motor kiralayıp arkadaşları petrolden tam olarak arkadaşın attığı ss doğrultusana kadar kovalıyorum diğerini sahile kadar kovalıyorum, arkadaş bir kızla konuşurken silahımı çıkartıp sıkıyorum, daha sonrasında kaçıp diğer arkadaşının geldiğini tahmin edip orda bekliyorum sonra gelince onuda vuruyorum şimdi olay şu kısaca arkadaşlar küfür savurup üstüne canıma kast edip hala daha üstüme koşup beni bisikletimden indirmeye kadar geldiği için bende böyle bir şey yapma kararını buldum burda "Deathmatch" olayını kesinlikle kabul etmiyorum arkadaşlar kendilerini süperman sanıp onu bunu dövebileceklerini sanıyorlar gerçekten bu tasrif etmediğim bir davranış böyle bir rol yapmak istedim keşke daha güzel bir rol yapıp en kötüsü sosyal rp çevirseydik çok daha iyi olurdu  aradan arkadaşlar zaten pm den bana sana şikayet açıcaz bekle şöyle yapcaz böyle yapcaz dedikten 5 dakika sonra rk dan jail yiyorlar 200 dakika hatta sslerini de atacağım savunmam bu kadar bunların hepsini destekleyecek sslerim mevcutdur.

Gerekli ssler;

Rk'dan yediği jail hatta bu olay olduğu gün yemiştir saat ve tarihine bakarsanız çok mutlu olurum.

Arkadaşla rollediğimiz ilk tanıştığımız an;

Ek olarak;Burda arkadaşların küfür etmesinden dolayı vurmadım, lütfen burası dikkate alınsın küfürden ziyade arkadaşların önüne gelen herkesi dövebileceğini sanması ve aynı zamanda benim canıma kast etmeleridir. Şunu da söylemek gerekir arkadaşlar sivilken bu kadar agresif role girmelerini hiç bir şekilde anlayamadım pm den "Oğlum" tarzı konuşmaları hiç hoş bulmadım. Yani burda küfür etseler zaten gidip vurmam böyle bir şeye kalkışmam arkadaşların aşırı derece bana ve etrafındakilere can kastına yol açtığı içindir basit bir küfürleşme olsa hiç bir sıkıntı olmayacaktı yani yaptığım rol direkt silah alıp vurmak yerine rolümü planlayıp bir şekilde silah emotelerimi atmışımdır. Umarım dediklerim iyi bir şekilde anlaşılmıştır teşekkürler iyi forumlar.

Benim sslerim bunlardır tek ssle lütfen olayın sonu yerine olayın başını aktarırsan çok daha iyi olur dostum. Ben olayın başından sonuna kadar ssler ile desteklemeye çalıştım arkadaşların canıma kast ettiğini açık açık göstermeye çalıştım lütfen adminlere yalan söyleme cana kast etmedim gibi itamlarda bulunma zaten öyle bir şey yapmasanız böyle bir şeye kalkışmazdım.

Tekrardan söylüyorum, "DM" denilen rol hatasını kesinlikle yapmadığımı tekrardan söylüyorum hiç bir şekilde arkadaşlara o yönlü bir şekilde davranmadım kavgayı ve cana kastı ilk olarak onlar başlatmıştır, Admin beye umarım kendimi iyi bir şekilde izah etmişimdir.

#3 - 07.08.2023 23:27
RK olayı seninle bağlantılı değil. Hala anlayamadım. Sadece "piç" dedim diye adam mı vurulur? Verilen yanıtın hiçbir gerçekçiliği yok. Onca şey söylemişsin, sunduğun kanıtların hepsi olaydan ve anlattıklarından bağımsız. Sadece sana bir kere "piç" diye bağırdığım bir yer var, o kadar.

#4 - 08.08.2023 00:02
@NpoLS_  Adına:
Şaka yapıyorsun sanırım, pek komik değil. Bak dostum chatlog ilk olay hani hatırlatayım bir kadın dövüyordunuz o olayla bağlantılı yani bizim ilk rollediğimiz an
diğer ss sen ve arkadaşlarının bana küfür etmesi cana kast gözükmüyor fakat bunu söylüyorum, bunu kanıtlayabilecek ssin varsa yani küfür ettikten sonra ss aldıysan lütfen at ben burda açıklamamı yapıyorum küfür ettikten sonra beni kovaldığınız söylüyorum bisiklet indirmeye çalıştığınızı pardon car jack atmanızı hatta bunu ilk rolde yaptığınız için sizden kaçmaya çalışıyorum hatta sen atmıştın car jack hatırlatayım.
diğer attığım sslerde anlatığım şeylerle bağlantılı pek yazdıklarımı okuduğunu düşünmüyorum. Bundan sonra bizim diyebileceğimiz bir laf yok roller ile başka kanıtın varsa lütfen at
şikayeti kirletmenin bir mantığı yok ben orda kendimi güzel bir şekilde ifade ettiğime inanıyorum, rk şikayetini benden yemediyseniz troll yaptığınız için yemişsinizdir buna meilli olduğunuzu da belirttim,
gerisi admin beyin kararıdır.Dostum aynı zamanda hani diyorsun ya önceden rolümüz yok demeye getiriyorsun tanımadığın bir adama piç demek çok mantıklı değil gibi. Kendinle çelişiyorsun dediklerimin doğruluğunu sende biliyorsun. Sonuçlanabilir.

#5 - 08.08.2023 20:46
VELEV Kİ yapıldı diyelim,
bisikletine 'carjack' yapmaya çalıştığımız (?) için mi vurulduk, 'piç' dediğim için mi?

#6 - 08.08.2023 21:59
@NpoLS_  adına savunma :
Beni yakalayamadığınız için mi, bana piç ve bacıma küfürler yedim? Kendinle çelişmeyi bırakman lazım dostum, çünkü şöyle bir olay var car jack atıldığı için değil boş yere küfür edip üstüme çullanmanız olayın bitmesine rağmen beni kovalamanız ikimiz de aynı şeyleri tekrarlıyoruz bırakıp sonuçlanmasını beklesek nasıl olur?

#7 - 09.08.2023 00:36
Kanıt nerde kanıt? Ben ne yapmışım? Kim ne yapmış?????????

#8 - 09.08.2023 01:22
En son vurulduğun yeri ss alacağına, rolün en başından sonuna doğru güzelce aktarsan bir sıkıntı olmayacak. Admin bunun kararını kendi verir ikimizinde kanıtı bu durumda yetersiz oluyor. O yüzden sonuçlanmasını bekleyelim dostum. Nerde olduğunu bana car jack atarken düşünecektin veya beni kovalarken.. İyi forumlar tekrardan.

#9 - 09.08.2023 14:14
Alıntı yapılan: Deathmatching
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
Forum kurallarında bariz yer alan iki örneği de gerçekleştirmişsiniz. Sam Watts karakteri Deathmatching kapsamında ceza alacak.