Konu: Bağlantı koparma  (Okunma sayısı 182 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.08.2023 23:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kyros_Panagiotis @discover

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @eren7 @XumanThe

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Polise Karşı Bağlantı Koparma & Oyundan Ayrılmak

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşla aramızda olay çıkıyor ve ona saldırıyoruz, arkadaş silah çekip bizi vuruyor ve içimizden bir kişi arkadaşı düşürüyor sonra polis gelince arkadaş bağlantısını koparıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Bağlantısını kopardığı zaman. Diğer ss'lerde oyuna girmediği zaman.

Ek açıklamalar(varsa): En ağır cezayı alırsa sevinirim.  :)

#1 - 05.08.2023 23:38

Olayın tamamının videosu burada mevcut. 2:30 - 3:06 arası bilerek silahıma davranmıyorum, adamın bana saldırmasını bekliyorum burada neden ilk benim saldırdığım yönünde ifade verdiğini anlamış değilim, adam agresif rol yapıyor ben ise sayılarının fazlalığından ötürü sessiz kalmayı tercih ediyorum ve olası bir saldırı anında açık hedef olmamak için sağa sola yürüyorum. Yani ilk saldıran, dm yapan ben değilim, aksine bu arkadaş ve yanındakiler açıkca ilk saldıran insanlar ve saldırmaları için makul bir sebep yokken saldırıyorlar.

Bağlantı koparma olayına gelecek olursak 0:20-0:54 ve 1:18-1:42 arası açıkca göründüğü üzere oyunum sürekli donma halinde rolde başından beri sürekli kitleniyordu zaten o nedenle çatışma rolunden başta da dediğim gibi kaçındım fakat en son bana topluca saldırdıklarında yapacak başka bir şeyim kalmamıştı 10 kişiye (birisi katanalı) silahımı çekmek zorunda kaldım.  düştükten hemen sonra da önce oyunum dondu ardından bilgisayarım kapandı ve bir süre açamadım. Oyunumun donduğuna inanmıyorsanız dediğim saniyeler arasında nasıl donduğunu ve düzeltmek için alt tab yapmaya çalıştığımı görebilirsiniz.

Ayrıca mantıken ben silah çektiğimde bu arkadaşların hurra diyerek üzerime 10 kişi koşmaması, aksine etrafa kaçıp fear rp uygulamaları gerektiğini düşünüyorum, zaten ateş ederkenki davranışlarım sağa sola zıplamam kolaylıkla böyle bir şeyi beklemediğimi açıklar nitelikte. Daha önce asla aktif rolde bağlantı koparmadım sicilim incelenebilir aksine defalarca polise yakalandım ve şunu da belirteyim ben oyundan düştüğümde polisler ortalıkta yoktu yani polise karşı bir hareket değil hatta herhangi bir hareket de değil dediğim üzere oyunum kitlendi ardından bilgisayarımın gücü kesildi.

Son olarak video kaydinda acikca goruldugu uzere ben ve kaza rolune dahil olan arkadaslar kaza rolunu kavga gurultu olmadan halletmemize ragmen daha sonrasinda rolde yani ic olarak herhangi bir sekilde bilgilendirilmeyen tariq karakteri damdan düser gibi gelip somut rolde retarded rp hatta dm sayilabilecek kadar agresif ve sacma sekilde role girisiyor. kisilerin ic olarak kaza rolu hakkinda nasil bilgi aldigi hakkinda kanit sunulmasini aksi takdirde mixingten ceza almasini talep ediyorum. ayrica rol esnasinda saatler incelenirse herhangi bir illegal karakter yonetenlerin ateskeste olmasi gerekirken bunlar yoktan yere olay cikartip dm kovaliyor bu nedenle ateskesi bozmaktan oturu ayri bir ck talebi olusturulacak.
« Son Düzenleme: 05.08.2023 23:54 discover »

#2 - 06.08.2023 00:15
kanka bu şikayette boş boş yazma, ayrı bir şikayet açarsın biz savunmamızı yaparız, senini oyununun kasması beni ilgilendirmiyor, polis geldiği gibi mi bağlantın koptu birader?

#3 - 06.08.2023 00:19
ayrı şikayetini açtım hocam, gereksiz gerilmene gerek yok ayrıca benim bağlantım videoda görüldüğü üzere polis gelmeden hatta siren bile duyulmadan önce kopuyor.

#4 - 06.08.2023 00:30
sıkarken bir şey olmuyor, polis gelince mi oluyor yani?  :D

#5 - 06.08.2023 00:49
Bilgisayarının kasması bizi ilgilendirmiyor bağlantının kesilmesinin de bilgisayarının donmasından dolayı olmadığını hepimiz biliyoz boş savunma yapma burda

#6 - 06.08.2023 00:53
Bilgisayarının kasması bizi ilgilendirmiyor bağlantının kesilmesinin de bilgisayarının donmasından dolayı olmadığını hepimiz biliyoz boş savunma yapma burda
evet bağlantım bilgisayarım donduğu için kesilmedi, hemen ardından güç kesildiği için kesildi. halen de açıyorum bir süre sonra geri kapanıyor

#7 - 06.08.2023 02:10
Dostum kusura bakma ama senin bilgisayarındaki sorun umrumuzda  değil, bilgisayarını düzelttikten sonra role girecektin. Hatalı olan sensin.

#8 - 06.08.2023 02:27
Rolden çıkmayı amaçladım, uzak durdum. Saldırgan taraf sensin nasıl çıkmamı bekliyorsun?

#9 - 06.08.2023 02:41
Biz kaza rolunu yapıyorduk, öyle ki masrafları da karşılamıştım olay kapanacaktı gelip agresif agresif konuşmaya başladınız. Başından beri amacınız belliydi, bilerek uzak durdum ilk hamleyi yapacağınızı biliyordum çünkü amacınız bana saldırmaktı.