Konu: [05.08.2023] Cesar Galindo - ESP Şüphesi  (Okunma sayısı 569 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.08.2023 03:56
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cesar_Galindo / @lencarst
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Raitis Parviainen - @Rawzedna
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Şikayet 5 Ağustos 2023'te açıldı, hile şüphesi taşıyan ekran görüntüsü 3 Ağustos 2023 saat 13:08'de çekildi.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

Forumda şikayetler kısmında gezinirken Cesar Galindo karakterini yöneten arkadaşa bir şikayet açıldığını gördüm ve incelemek için konuya girip baktım. Arkadaş kendini savunmak için bir ekran görüntüsü bırakmış fakat bıraktığı ekran görüntüsünde beni şüpheye düşüren durum uzaktaki bir oyuncunun nametagini rahatlıkla görebilir olmasıydı. O mesafeden gözükmesi bana çok absürt geldi çünkü bizzat kendi oyunumda benim o açıdaki birinin ismini görebilmem için baya dibine yaklaşmam gerekirdi ve bunun sonucunda şikayet açtığım arkadaşın ESP kullanabileceğinden şüphelendim. Emin olmak için discorddan ticket açıp görüntüyle birlikte bir yetkiliye de danıştım ve şüpheli olabileceğinden ötürü incelenmesi için şikayet açmam söylendi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -
« Son Düzenleme: 05.08.2023 04:19 oldreligion »

#1 - 05.08.2023 04:20
Şahitliğimi onaylıyorum, kendi videomda bile önümdeki motorcuyu göremiyorum. Benim motorcuya daha yakın olmama rağmen. Bahsettiğim video kaydı;

#2 - 05.08.2023 04:22
Selamlar,
Şikayeti gördükten sonra arkadaşlarıma danıştım bazısı bu kadar uzaktan görürken bazısı göremediğini söyledi ben de video almaya karar verdim.

ESP dediğiniz şeyde duvar arkası ve SAMP modellerinin maksimum render olduğu noktadan duvar ve bütün objeler arkasından görüş sağlar. Benim attığım kanıtta ve videoda AK47 ile sıkan kişi ve Chen gözükmüyor ama Torsten ve Jayce gözüküyor.

Yine ESP dediğimiz şeyde sunucunun kendi Nametag ve Healthbar dizaynı değil ek bir panel açılır, Videomda ve fotoğrafta gözüktüğü üzere Vice Roleplay'in kendi HUD'u gözükmekte.

Yine videoda gözüktüğü üzere görebildiğim ve yakın menzilimdeki kişilerin üzerinde isim yazıyor, Dean karakteri evin arkasına geçtiğinde ve Jonatan karakteri direğin arkasına geçince isimleri kayboluyor.

Alıntı
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Herhangi bir üstünlük sağlayan bir olay yok, bu neyse sadece bende de yok, Discord üzerinden gösterdiğimde "Ben de aynı mesafeden gözüküyor." yanıtı aldım. ESP değil, hile değil, nedenini bilmiyorum, Benle alakalı olduğunu da düşünmüyorum.

Her şekilde ne sebep oluyorsa bile CamHUNT kullanımından daha az üstünlük sağladığı kesin. CamHUNT'da duvar arkası bile görebiliyorken bunda o bile yok.

Video: https://streamable.com/w0o4ja

Gerçek ESP: https://streamable.com/rxet9c İzleyen yetkili anlar zaten ne demek istediğimi.
« Son Düzenleme: 05.08.2023 04:35 lencarst »

#3 - 05.08.2023 04:34
referans olması adına video bırakıyorum, iyi sabahlar
https://streamable.com/cgv3t8

#4 - 05.08.2023 04:36
Çatışma anında oyuna girmiş, uzaktaki oyuncunun ismini merak etmesi gayet normal. Hile kullanıyor olabilir, sadece referans olsun diye videoyu attım.
« Son Düzenleme: 05.08.2023 04:38 cumalimemo »

#5 - 05.08.2023 04:37
Savunma için teşekkürler, yönetici kararı bekleyebiliriz.

Selamlar,
Şikayeti gördükten sonra arkadaşlarıma danıştım bazısı bu kadar uzaktan görürken bazısı göremediğini söyledi ben de video almaya karar verdim.

ESP dediğiniz şeyde duvar arkası ve SAMP modellerinin maksimum render olduğu noktadan duvar ve bütün objeler arkasından görüş sağlar. Benim attığım kanıtta ve videoda AK47 ile sıkan kişi ve Chen gözükmüyor ama Torsten ve Jayce gözüküyor.

Yine ESP dediğimiz şeyde sunucunun kendi Nametag ve Healthbar dizaynı değil ek bir panel açılır, Videomda ve fotoğrafta gözüktüğü üzere Vice Roleplay'in kendi HUD'u gözükmekte.

Yine videoda gözüktüğü üzere görebildiğim ve yakın menzilimdeki kişilerin üzerinde isim yazıyor, Dean karakteri evin arkasına geçtiğinde ve Jonatan karakteri direğin arkasına geçince isimleri kayboluyor.

Herhangi bir üstünlük sağlayan bir olay yok, bu neyse sadece bende de yok, Discord üzerinden gösterdiğimde "Ben de aynı mesafeden gözüküyor." yanıtı aldım. ESP değil, hile değil, nedenini bilmiyorum, Benle alakalı olduğunu da düşünmüyorum.

Video: https://streamable.com/w0o4ja

Bu kısmı anlamadım, Camhunt'ın konuyla ilgisi nedir?

Alıntı
Her şekilde ne sebep oluyorsa bile CamHUNT kullanımından daha az üstünlük sağladığı kesin. CamHUNT'da duvar arkası bile görebiliyorken bunda o bile yok.

#6 - 05.08.2023 04:40
Eğer mod olduğu kararı çıkacaksa bile CamHUNT ile kıyaslanması açısından belirttim. Referans videosu atan no-name dostum, birincisi attığın videoda duvar arkası gözüküyor, ikincisi aradaki mesafede dağlar kadar fark var. On adım fazladan isim gösterip (onu da bir oyuncuyu gösterip birini göstermeyen), direk arkası bile göstermeyen ESP varsa o yönetimin bileceği iş.

Ek bir savunma gelmeyecektir.

#7 - 05.08.2023 04:51
Kullanıcı adımı goruyorsun, onceki banında birligindeki afacanlara hile dagıtıyordun ::)

#8 - 05.08.2023 05:23
Yönetici el atana kadar konuyu kilitliyorum, daha fazla iletiye gerek yok sonuçlanmayı bekleyebilir.

#9 - 09.09.2023 01:26
sonuçlansın artık