Konu: Artem Balasian\Yaralı Kural İhlali,  (Okunma sayısı 218 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 04.08.2023 17:13

Yukarıdaki kuralda da göründüğü gibi, (süratlı araç kullanmak) orada aracı nasıl kullandığım video da açık ve net.

#11 - 04.08.2023 17:50

Yukarıdaki kuralda da göründüğü gibi, (süratlı araç kullanmak) orada aracı nasıl kullandığım video da açık ve net.

Spoiler: GösterGizle

Bir ihlal daha yaptığını kendin kanıtlamışsın teşekkürler vortexcan. Bak burda yaralısın araca bindirme emotesi falan atıyorsun orda emote yok ama /do dan falan belirtme yapıyorsun. Etrafta senden başka kimse yok. O motorcu arkadaşta motordan inmiyor muhtemelen forumdan kimin karakteri diye kontrol ederken sana denk geliyor ve bana şikayet aç yazıyor.

#12 - 04.08.2023 18:04
Arkadaşım ben vurulmadan, senin vurulduğunda ben o emoteleri attım ve daha sonrasında bende vuruldum, emote silmek diye bir şey olmadığı için kaldı chatte. Sen yaralıyken ben henüz düşmemişken o emoteleri attım, seni araca taşıdım. Ben yaralıdaykende kaçmaman için sana /do dan bildirme yaptım.

#13 - 04.08.2023 18:19
Arkadaşım ben vurulmadan, senin vurulduğunda ben o emoteleri attım ve daha sonrasında bende vuruldum, emote silmek diye bir şey olmadığı için kaldı chatte. Sen yaralıyken ben henüz düşmemişken o emoteleri attım, seni araca taşıdım. Ben yaralıdaykende kaçmaman için sana /do dan bildirme yaptım.

Dostum yasak olan o zaten onu diyorum kuralda o yazıyor. Okumayı da mı unuttun, ah be vortexcanım. Yapma bunu kendine…

#14 - 04.08.2023 20:38
Şikayet İncelendi.

Atmış olduğunuz ss'lerde ateşli silahlarla yaralandığınızda azami olarak 1 saat boyunca yaralı ve pansuman rolleri yapmanız gerekiyormuş fakat siz aradan 10 dakika geçmesinin ardından araçla beraber gezmeye hatta bir çatışmayı izlemeye başlamışsınız. Karakter cezalandırılacak.