Konu: [03.08.2023] Jesse Duncan - Trenton Ward +1 bilinmeyen. DeathMatching  (Okunma sayısı 271 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.08.2023 18:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jesse Duncan - Trenton Ward - Bir bilinmeyen. (( @Redkeys - @denno ))

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Cesar Galindo @lencarst

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
˧ 6.1) Onaysız Birlikler İçin Baskın Kuralları:
Onaysız bir birliğin ele geçirmek istediği bölgeyi 24 saatte bir kez basabilir. Baskın rolü maksimum 10 dakika sürebilir.
Hood Onaylı bir birliğin bölgesini 48 saatte bir kez basabilir. Baskın rolü maksimum 5 dakika sürebilir. Hood Onaylı birlikler masa üyesi olduğundan dolayı baskın yapan birliğe bu yaptığı baskından dolayı IC yaptırımlar uygulanabilir.
Onaylı bir birliğin bölgesi basılamaz. Savaşı Onaylı birlik başlatsa bile yalnızca onaylı bölge dışında karşılık verilebilir, bölge basılamaz.

5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: HOOD bölgemizde dururken, birden bire tek sultan 3 (üç) kişi tek araçla 4 kişiden kalabalık HOOD'u basmaya kalkıyorlar. Üstelik bunu yapan onaysız bir birlik. Onlara karşı atak yapmadığımıza rağmen böyle bir rol akla-mantığa sığmıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 03.08.2023 18:35

Onaylıyorum, baskın ihlali, YKİ her şey var.

#2 - 03.08.2023 18:49
@Jacker Hasarları tam haliyle atar mısınız, böyle geçerli sayılmıyor. Adımı da bir yerde görmüyorum, hasarların tam halini atarsanız savunmamı yapacağım.

#3 - 03.08.2023 18:56
Hasarlarda adını görmüyor musun? İyi bak istersen, loglarda incelenebilir. Dakikası, tarihi herşeyi görünüyor.

#4 - 03.08.2023 19:00
@Jacker Hasarları tam haliyle atar mısınız, böyle geçerli sayılmıyor. Adımı da bir yerde görmüyorum, hasarların tam halini atarsanız savunmamı yapacağım.
sen zaten rklısın sabah vurdum seni

#5 - 03.08.2023 19:26
aynen ondan

#6 - 03.08.2023 19:58
aynen ondan
xd

#7 - 03.08.2023 20:26
aynen ondan
xd

en azından arkasından sıkıp düşmemiş :D

#8 - 04.08.2023 00:09
Kısasa kısas savunmaya geçiyorum.

Mongols hoodunda yaklaşık 3 kişi mevcut, birini RKlı, onu saymak gereksiz. Tam tamına 2 kişi olarak bulunduğunuz hoodda bir kişiyi düşünüyoruz ve sen işletmeye girip kapıyı kilitliyorsun.
         Hoodda yaklaşık dört kişi olduğunu söylemişsin fakat sste sadece iki kişi gözüküyor, ikinci kişi de zaten RK'lı. Diğer adamı çekinmeden söyleyeceğim, total olarak 3 kişi bulunduğunuz hoodda; 1'niz RK'lı. Dördüncü kişiden bahsetmişsin fakat dördüncü kişiyi ne görüyorum, ne de oradayken gördüm. Yoktu. Hasarların tam halini atmanız daha makul.

Akşama doğru sizin birlik tarafından ateş gelerek körüklenen bir olaydı ayrıca, akabinde cevap üzerine ihlalsiz bir şekilde cevap vermeye çalıştık. Olayı sanırım yanlış anlamışsın, DM ile alakalı bir şey yok. Ayrıca iki tarafta anlaştı ve rolleri delleyeceğimizi söyledi, yaşanmadı gibi. Eğer herhangi bir ihlalim varsa mazur gör, kötü veya amacımın dışından çıkmak ile alakalı bir niyetim yoktu.

İyi forumlar.

#9 - 04.08.2023 01:08
Kendi emotemi ve hasarların tam halini gördüğüm zaman savunma yapacağım. Kesilmiş oynanmış ss ler geçerli sayılmıyor, hatırlatmakta fayda var. Kendi yaptığım bir hatayı da göremiyorum diğer ss lerde, benim size ateş ettiğim bir ss atın veya ss in tam halini atın savunma yapacağım. O:-)
Spoiler: GösterGizle
 Kanıt
Kanıt içermeyen şikayetler incelenmez. İddia edilen kural ihlalini ispatlamak için şikayetlerde güncel kanıt bulundurulmalıdır. Güncel olmayan kanıtlar geçersiz sayılır. Kanıtlar üzerinde hiçbir şekilde düzenleme yapılmamalıdır. (Güncel saat ve karakter ismi ekran görüntülerinde yer almalıdır. Kişisel PM mesajlarınızı düzenleme yolu ile kapatabilirsiniz)
« Son Düzenleme: 04.08.2023 01:15 Redkeys »