Konu: Daisy Linus - Aktif Rolde Bağlantı Koparma / Fear RP / YKİ İhlali  (Okunma sayısı 223 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.08.2023 16:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Daisy Linus @hzmefe

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Jacker

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görüntülerde Mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif Rolde Bağlantı Koparma - Fear RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Raul Cabrero karakteri kilisenin orada gezerken Linus gelip "mahalleden kovuyor" @Jacker ile bölgeye geliyoruz ve Sanchez'in üzerinde yetersiz rol bilgisiyle laf atıp atıp kaçıyor en son silah çekip bize ateş ediyor çatışma başlıyor. Telsizden Bahama çatısında bilgisi geliyor helikopter ile çatıya giriyoruz ve /q atıp oyuna girmiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

İlk ateş ettiği an kıyafeti ortada. 12. saniyeye bakarsınız. https://streamable.com/o30sar

Hood'daki gerginlik: GösterGizle

Helikopterle geldiğimizi görüp aşağıya atlıyor kırmızı kutu içine aldım o anı.: GösterGizle

Oyuna girmiyor.: GösterGizle

Arkadaşlarını çağırıp oyuna giriyor, kaçırma rolüne giriyor vurup. Yaralı olmama rağmen gelip tekrar sıkıyor.
: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 03.08.2023 17:00
Telsiz verdiğin için sıktım, oradaki de ben değilim.

#2 - 03.08.2023 17:01
Daha iyi bir kanıtın varsa atabilirsin, çatıda da size sıkmadım. Benim olduğumu nereden biliyorsun, bir de id bakıyorsun.

#3 - 03.08.2023 17:17
Eustaquio karakterinin nasıl gördüğünü merak ediyorum, şikayete bakan admin ilgilenirse sevinirim.

#4 - 03.08.2023 17:31
Arkadaşın OOC şekilde yalan söylediği bariz ortada. Admin kandırmak nedeniyle, daha ağır bir şekilde ceza almasını talep ediyorum. Chatlog'ta gördüğünüz üzere, hiçbir şekilde Fear RP'yide yapmıyor. Roleplay bilgisinin yetersiz olduğunu düşünüyorum. Nasıl gördüğümü soracak olursan, kanıtını aşşağıya bırakıyorum.

#5 - 03.08.2023 17:32
Oradaki ben değilim, karakter adımı nereden biliyorsun?

#6 - 03.08.2023 17:56

Yazdıklarından anlaşılıyor.

#7 - 03.08.2023 18:07
Arkadaş aynı ihlali bize karşıda yaptı gerekli şikayet açılacak.

#8 - 03.08.2023 18:20
Arkadaş aynı ihlali bize karşıda yaptı gerekli şikayet açılacak.
Arkadaş aynı ihlali bize karşı da yaptı. Caydırıcı bir ceza alırsa seviniriz.
Spoiler: GösterGizle

#9 - 04.08.2023 15:24
28 level hesabın sadece 32 iletisi olması ilginç. MultiAccount olduğunu düşünüyorum gerekli log kontrolleri yapılırsa sanırım gerçekler ortaya çıkar.