Konu: Stefan Marx - Ukeme Patton - Sam_Watts - alo.ooc.destekhattimi.tm.anlasildi.  (Okunma sayısı 222 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.08.2023 18:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Keskinv2 @NpoLS_ @Ogru Eldar

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
ooc destek hatti.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Stefan Marx karakterini takipliyordum ve gasp edecektim rolsel olarak. Şahıs Idlewood'da bekledi ve küfürleşme bir konuşma geçti. Ben de bunun üzerine bu arkadaş kaçarken bunu takip etmeye başladım. Arkadaş tam kaçarken bacağını ezdim. O sırada arkadaşlarına discord üzerinden alo.beyler.kovalayanvar.gelinsıkın.anlasıldı.tamam! diyerekten arkadaşlarını olay yerine çağırıyor ve o komik görüntü çıkıyor. Bir de bu yetmezmiş gibi, şahısları korkutmak için maske takıyorum fakat bizim ESP'ci kardeşimiz Ukeme Patton beni takipleyecekken ben olay yerine geldiğim zaman arkamdan geliyor ve bisikletten atlıyor. Bisikletle dm atan küçük serseri.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
sıktığı yer

ooc destek hattı alo

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 01.08.2023 19:00
Videoda doğru düzgün bir kanıt yok. Seni hooda doğru götürmüş adam bende geldiğimde gördüm adamı ezdiğini  ve rola dahil oldum
« Son Düzenleme: 01.08.2023 19:05 Ogru Eldar »

#2 - 01.08.2023 19:09
Videoda doğru düzgün bir kanıt yok. Seni hooda doğru götürmüş adam bende geldiğimde gördüm adamı ezdiğini  ve rola dahil oldum
aynen ;) ben daha arkada beklerken bile arkadasini kovaladigim belirsizken gelip yanimda indin nereye hooda getirmis sen de role dahil olmussun be kanka..!

#3 - 01.08.2023 19:12
Kanka, hooduma gelmek mix mi oluyormuş? Dostum yaptığım tüm rollerim hoodumda oluyor zaten. Sanırım arkadaş dc den birbirinizin yerini söylediniz falan demek istiyor, biraz saçmalamış. Dediğim gibi her dakika hoodumu kontrol ediyorum. Bir olay olduğunu fark ettiğim an direkt bisikletimi hooduma çevirdim bi bakıtım olay var falan olayın çıktığını orda anladım zaten. Mix yaptığıım söylüyor bu söylediği şeyi reddediyorum. Böyle bir şey olmadı, olmaması için elimden gelen gayreti gösteriyorum. İyi forumlar.

#4 - 01.08.2023 19:16
Kanka, hooduma gelmek mix mi oluyormuş? Dostum yaptığım tüm rollerim hoodumda oluyor zaten. Sanırım arkadaş dc den birbirinizin yerini söylediniz falan demek istiyor, biraz saçmalamış. Dediğim gibi her dakika hoodumu kontrol ediyorum. Bir olay olduğunu fark ettiğim an direkt bisikletimi hooduma çevirdim bi bakıtım olay var falan olayın çıktığını orda anladım zaten. Mix yaptığıım söylüyor bu söylediği şeyi reddediyorum. Böyle bir şey olmadı, olmaması için elimden gelen gayreti gösteriyorum. İyi forumlar.
evet, evet. ben de sana hak veriyorum dostum. cok haklisin, ben de sahidim.

#5 - 01.08.2023 19:40
Kankam birincisi şu kullandığın üsluba dikkat edersen sevinirim. Birlik olarak savaştayız ve de arkadaşların hoodu kontrol ediyorlar ve hooda olması gayet normal bende bundan dolayı hooduma doğru kaçıyorum. Attığın video da ise ben sürekli koşuyorum arkadaşlarıma alttan söylemiyorum öyle bir şey de yaptıysam kanıtı var ise buraya atarsın. Teşekkürler. iyi formlar.

#6 - 02.08.2023 11:53
Ek açıklamada bulunmak istiyorum, söylemeyi unuttuğum şeyler var. Açıkcası vann ness olarak dün savaş halindendeydik savaş akşam 10 veya 11 gibi savaşımız bitti ondan önce zaten hoodumuzda bu tarz olayların döneceğini birlik olarak ic ve ooc bildiğimiz için hoodu sürekli kontrol ediyoruz. Tüm rollerimizin orda döndüğünü söylemiştim bir insanın hooda gelmesi mix olabileceğini düşünmüyorum başka bir açıklamam yoktur. Tekrardan iyi  forumlar.

#7 - 05.08.2023 14:42
Ukeme Patton retarted rp sebebiyle cezalandırılacak.

@Jorleion ise forum üzerindeki çocukça hareketleri sebebiyle hem forum hem de oyun içerisinden ağır ceza alacak.
(Örn: Bisikletle dm atan küçük serseri. * alo.ooc.destekhattimi.tm.anlasildi. )