Konu: beyran_bijan - zombi bisikletle dme gidiyo  (Okunma sayısı 210 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.08.2023 16:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bahram_Bijan @monst3r

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.6.2 - çatışmalarda bisiklet kullanımı
yaralı kural ihlali
/q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 13.40'ta düşüp Q atıyo, 10 dk sonra /tedaviol yazıyo, sonra bisikletine atlayıp sağa sola sıkmaya devam ediyo

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Düşüyor, q atıyor

/tedaviol yazıp devam. bisikletle dm'e gitmenin yasak olduğunu bi öğretemedik

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 01.08.2023 17:53 Chieftain »

#1 - 01.08.2023 16:33
Bisikletle DM atmıyorum, adamı yaya bir şekilde vuruyorum daha sonra bisikletime binip uzaklaşıyorum.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=147870.0

Q olayında ise burada savunmamı yaptım Q olayından dolayı 2 yerde de şikayet açmış Q olayının attığım linkte değerlendirilmesini istiyorum ama yine de Q şikayetinin savunmasını yapayım. Birisi aktif rolde Q ya da Crash atarsa 5 dakika beklenmeli 5 dakika girmezse insiyatife bağlı olarak şikayet açılır. Ben vurulunca kan efektlerinden modlarımdan dolayı bir anda oyunum dondu relog atıp geldim.

#2 - 01.08.2023 16:38
Bisikletle DM atmıyorum, adamı yaya bir şekilde vuruyorum daha sonra bisikletime binip uzaklaşıyorum.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=147870.0

Q olayında ise burada savunmamı yaptım Q olayından dolayı 2 yerde de şikayet açmış Q olayının attığım linkte değerlendirilmesini istiyorum ama yine de Q şikayetinin savunmasını yapayım. Birisi aktif rolde Q ya da Crash atarsa 5 dakika beklenmeli 5 dakika girmezse insiyatife bağlı olarak şikayet açılır. Ben vurulunca kan efektlerinden modlarımdan dolayı bir anda oyunum dondu relog atıp geldim.

cano diyorsun ki, yaya bir şekilde dolaşıyordum, adamı gördüm, vurdum. sonra bir baktım bisikletim önümdeymiş, atladım gittim.

ama malesef oraya bisikletle geldiğin gözüküyor be kankam. bisikletle gelip silah çekip bisikletle gitmek yasak zaten, kuralın amacı o.
« Son Düzenleme: 01.08.2023 17:53 Chieftain »

#3 - 01.08.2023 16:44
İhlale girmemek için bisikleti arkada bırakıp koşuyorum ve adamı vuruyorum, tekrar bisikeltime gidip bisikletimi alıyorum, bisikletle dm atmanın yasak olmasının sebebi hızlıca bölgeden uzaklaşmak zıplayarak PD den kaçmak, ben bu ihlali yapmamak için bisikletimi uzakta bırakıyorum ve adamı vurup tekrar koşarak bisikletimi alıyorum.

#4 - 01.08.2023 17:45
Bisikletin üzerinde drive a kalkacak halin yok ya dostum, savaş sırasında veya dm atacağın sırada en son eklenen kural ile bisiklet ile savaşa giremez, ateş edemezsin. Kendi ihlalini kendin söylemişsin sonuçlanabilir.

#5 - 01.08.2023 17:53
savunma yapıldı, sonuçlanabilir

#6 - 05.08.2023 14:36
Bahram ihlali sebebiyle cezalandırılacak.

@Chieftain ise forum üzerindeki çocukça hareketleri sebebiyle forum kuralları üzerinden oyun ve forum üzerinden ceza alacak. (örn: Beyran Bijan, zombi bisikletle dme gidiyo)