Konu: Parlaklık sorunu  (Okunma sayısı 104 defa)

#0 - 01.08.2023 13:53
Sorununuzun detaylı açıklaması: Merhabalar, oyuna girdiğim zaman oyunum parlak bir şekilde oynuyorum. Fakat iş video alma, ss alma gibi durumlara geldiğinde karanlık çıkıyorlar. Ben de gözüken oyun başka, ss alınan oyun başka. Neyden kaynaklı olduğunu bulamadım. Çoğu yerlerde ded9.dll tarzı bir dosyadan bahsediliyordu. Onu silince düzeleceği falan, fakat ben de o dosya bile bulunmuyor. Nasıl düzelteceğim?
Eğer bilginiz varsa sorununuz neyden dolayı kaynaklanıyor?: -
Eğer alabiliyorsanız sorununuzla ilgili ekran görüntüsü: -
İşletim sisteminiz(Eğer sorununuzun donanımsal yada sistemsel olduğunu düşünüyorsanız): GTX 1650 4 GB, AMD Ryzen 5 4500 6-Core Processor 3.60 GHz, 8 GB RAM
Denediğiniz çözüm yolları: Timecyc değiştirdim, colormod değiştirdim. Bir etki sağlamadı.
Ek açıklama: -
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 01.08.2023 21:33
Sorununuzun detaylı açıklaması: Merhabalar, oyuna girdiğim zaman oyunum parlak bir şekilde oynuyorum. Fakat iş video alma, ss alma gibi durumlara geldiğinde karanlık çıkıyorlar. Ben de gözüken oyun başka, ss alınan oyun başka. Neyden kaynaklı olduğunu bulamadım. Çoğu yerlerde ded9.dll tarzı bir dosyadan bahsediliyordu. Onu silince düzeleceği falan, fakat ben de o dosya bile bulunmuyor. Nasıl düzelteceğim?
İşletim sisteminiz(Eğer sorununuzun donanımsal yada sistemsel olduğunu düşünüyorsanız): GTX 1650 4 GB, AMD Ryzen 5 4500 6-Core Processor 3.60 GHz, 8 GB RAM
Denediğiniz çözüm yolları: Timecyc değiştirdim, colormod değiştirdim. Bir etki sağlamadı.
Oyun değil sistem ile alakalı bilgisiyaeın ile alakalı ayarlarda ve benzeri yerlere bakarsan bulma ihtimalin var forumlar vb.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 02.08.2023 11:39
Oyun değil sistem ile alakalı bilgisiyaeın ile alakalı ayarlarda ve benzeri yerlere bakarsan bulma ihtimalin var forumlar vb.

2. kullandığım bir gta var, onda öyle bir sorun bulunmuyor. Bu gta'da böyle bir sorun var.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 02.08.2023 16:58
codsmp kullanıyorsan /optim 0 veya 1 yap, optim 2 ya da 3 yazınca parlaklık aşırı düşüyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 04.08.2023 10:07
Sorun devam ediyor mu? @Jorleion
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 04.08.2023 11:07
Sorun devam ediyor mu? @Jorleion
Evet, bir etki yapmadı. Optimi de kapattım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok