Konu: kabze_nassirian - can fullüyo  (Okunma sayısı 312 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.08.2023 12:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kazem_Nassirian @Lawarence

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
PG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: çatışma ortasında can fullüyo bu sayede pdden kaçıyo

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): herif 38 level olmuş bilerek isteyerek ihlal yapıyo

#1 - 01.08.2023 14:06
24 saat içerisinde gerekli savunma gelicek.

#2 - 01.08.2023 14:35
İyi günler dilerim, ilk sste gözüktüğü gibi klisenin içine girip uyuşturucu basıyorum ve canım artıyor dışarı çıkıp Ray_Guzman karakteri ile çatışıyorum canım azalınca mongols hooduna doğru kaçıyorum o sırada ise arkadaş 2. ssi çekiyor. Su , çilek, kola vs. bir şeyle canımı yükselttiğimin bir kanıtı varsa atar mısın?

#3 - 01.08.2023 14:52
İyi günler dilerim, ilk sste gözüktüğü gibi klisenin içine girip uyuşturucu basıyorum ve canım artıyor dışarı çıkıp Ray_Guzman karakteri ile çatışıyorum canım azalınca mongols hooduna doğru kaçıyorum o sırada ise arkadaş 2. ssi çekiyor. Su , çilek, kola vs. bir şeyle canımı yükselttiğimin bir kanıtı varsa atar mısın?

Çatışma esnasında interiora girip uyuşturucu basmanın, çilek vb. ile can yükseltmekten farkı nedir? Her türlü powergaming yapıyorsun dostum.

#4 - 01.08.2023 15:03
ek olarak, uyuşturucunun etkisi nasıl bu kadar hızlı geçti sorabilir miyim? İki dakikada geçmiyor.

#5 - 01.08.2023 16:11
ek olarak, uyuşturucunun etkisi nasıl bu kadar hızlı geçti sorabilir miyim? İki dakikada geçmiyor.
Uyuşturucunun etkisi geçmedi kafam döndüğü için hit tutturamıyordum zaten dostum, bu arada envanterim incelenebilir bolca uyuşturucum var. Buda ufak bir kanıt.
Vede savaş sırasında uyuşturucu basmak meta gaming olmuyor diye biliyorum, yanlışım varsa kusura bakmayın.
« Son Düzenleme: 01.08.2023 17:22 Lawarence »

#6 - 01.08.2023 16:11
Uyuşturucunun etkisi geçmedi kafam döndüğü için hit tutturamıyordum zaten dostum, bu arada envanterim incelenebilir bolca uyuşturucum var. Buda ufak bir kanıt.
tamamdır savunma için teşekkür ederim. sonuçlanabilir

#7 - 01.08.2023 17:19
tamamdır savunma için teşekkür ederim. sonuçlanabilir
önemli değil dostum, seni sevdim gayet mütevazi iyi bir adamsın. iyi günler.

#8 - 01.08.2023 17:44
Sonuçlanmadan önce oyun kafasıyla değil, rp yaptığımız için hatırlatmak isterim. Sen silahla çatışıyor saklanıp uyuşturucu kullanıyorsun ne oluyor? Canın fulleniyor, böyle bir şey de gerçekte var. Zaten kendini açıklamışsın bro pg yaptığını ondan teşekkür ederim.

#9 - 02.08.2023 03:22
Sonuçlanabilir.