Ek açıklamalar(varsa):ilk değil bu oluşum üçüncü kez bir karakter yasaklattırıyor.
Hile olduğu açıkça ortada, madem hepimiz hileden ban yemişiz sizden de iyi hile bilgimiz var.
Sana savunma bile yapmayacağım hile olsam bir kere düşer miyim mantıklı düşün bir kere bile ne hileden şikayetim var ne de yasaklamam bilgisiyarın fps ile alakalı arkada bir ton şey açık diye düşünüyorum
Alıntı yapılan: Justies - 31.07.2023 21:58Sana savunma bile yapmayacağım hile olsam bir kere düşer miyim mantıklı düşün bir kere bile ne hileden şikayetim var ne de yasaklamam bilgisiyarın fps ile alakalı arkada bir ton şey açık diye düşünüyorumHile olsan neden düşmeyesin, 3 mermilik canın var? araca sıkmaya çalışıyorsun ne hikmetse FPS ten dolayı mermin üstteki adama gidiyor. Slient'ini güzel ayarlayamamışsın kankam
Alıntı yapılan: bestgunslinger - 31.07.2023 19:12Ek açıklamalar(varsa):ilk değil bu oluşum üçüncü kez bir karakter yasaklattırıyor.Birliğindeki R20den tut R15'e kadar hepsi hepsi hileden ban yemiş hala buraya algı yaratıyorsun, yapma minik dostum yapma.