Konu: silent, godmode - Tilman Schaaf pope street üyesi  (Okunma sayısı 411 defa)

#0 - 31.07.2023 19:12
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tilman_Schaaf @ @Justies
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SS'te gözükten tarihte 1:20 dakikasında Arthur'un karakterine nişan alıyor, mermi üst köprüye gidiyor,, iki mermisinide anlayan admin izlerse farkeder. Videodada görülüyor, 6-7 hit alıyor Kazeem karakteri 6 hit atıyor ben ise 2-3 hit atıyorum orada düşmüyor. Bunun için kanıt yetersiz olabilir fakat silenti kayıyor, ayarıda fulde.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):ilk değil bu oluşum üçüncü kez bir karakter yasaklattırıyor.
« Son Düzenleme: 31.07.2023 19:22 bestgunslinger »

#1 - 31.07.2023 20:01
Ek açıklamalar(varsa):ilk değil bu oluşum üçüncü kez bir karakter yasaklattırıyor.

Birliğindeki R20den tut R15'e kadar hepsi hepsi hileden ban yemiş hala buraya algı yaratıyorsun, yapma minik dostum yapma.

#2 - 31.07.2023 20:05
https://streamable.com/qtbrb8
Gördüğünüz gibi bariz silent köklenmiş, bunun bir savunması olamaz. Her şey açık ve net, hızlı bir şekilde banlanırsa iyi olur, bu silentle savaşlara dahil olmamalı. @Lia
« Son Düzenleme: 31.07.2023 20:36 Geben meine Tabanca »

#3 - 31.07.2023 21:58
Sana savunma bile yapmayacağım hile olsam bir kere düşer miyim mantıklı düşün bir kere bile ne hileden şikayetim var ne de yasaklamam bilgisiyarın fps ile alakalı arkada bir ton şey açık diye düşünüyorum

#4 - 31.07.2023 22:08
Hile olduğu açıkça ortada, madem hepimiz hileden ban yemişiz sizden de iyi hile bilgimiz var.  O:-)

#5 - 31.07.2023 22:22
Hile olduğu açıkça ortada, madem hepimiz hileden ban yemişiz sizden de iyi hile bilgimiz var.  O:-)
Emin ol yoktur sidelya teşekkürler fikrin için

#6 - 01.08.2023 00:56
Sana savunma bile yapmayacağım hile olsam bir kere düşer miyim mantıklı düşün bir kere bile ne hileden şikayetim var ne de yasaklamam bilgisiyarın fps ile alakalı arkada bir ton şey açık diye düşünüyorum

Hile olsan neden düşmeyesin, 3 mermilik canın var? araca sıkmaya çalışıyorsun ne hikmetse FPS ten dolayı mermin üstteki adama gidiyor. Slient'ini güzel ayarlayamamışsın kankam  ::)

#7 - 01.08.2023 02:20

Hile olsan neden düşmeyesin, 3 mermilik canın var? araca sıkmaya çalışıyorsun ne hikmetse FPS ten dolayı mermin üstteki adama gidiyor. Slient'ini güzel ayarlayamamışsın kankam  ::)
Hile olsam seninle birlikte bütün adamları düşürürüm rahat olsana sen ben kendimden eminim ban yesem zoruma gitmez mesela ayıktın mı

#8 - 01.08.2023 02:21
 :garip:
« Son Düzenleme: 01.08.2023 02:29 Justies »

#9 - 01.08.2023 03:11

Birliğindeki R20den tut R15'e kadar hepsi hepsi hileden ban yemiş hala buraya algı yaratıyorsun, yapma minik dostum yapma.
bu şikayette tıpkı önceden ben ve @Stance'e açılan şikayetin birebir aynısı cezalandırılmalı.
https://www.vice-rp.com/forum/oyuncu-sikayetleri-arsiv-140/niklas-schwartzman-baldemar-schneider-hile-ve-dm/msg918270/#msg918270

ayriyetten yuca sen ne anlatıyon olm girme araya çekil kafanı keserim senin ha
« Son Düzenleme: 01.08.2023 04:45 dauerhaft »