Konu: Maskeli_29812  (Okunma sayısı 109 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

R$U

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#0 - 30.07.2023 22:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_29812  @miracs

Olaya dahil olan şahit karakter adı: 54BAC üyelerinden birkaçı

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video ve ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif savaşta yemekle can doldurma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birlik üyelerim Idlewood sokağında ki birkaç kişiyi görüp sıkmaya başlıyorlar sonrasında Idlewood üyeleri bir işletmenin içine kaçıyorlar ve o sıra Maskeli 29812 @miracs  arkadaşımız da çileği tüketip can basıyor sonrasında tekrardan dışarıya çıkıp vurmaya başlıyor, video arkadaşların kendi videosu, indirip kendi kanalıma attım silmesinler vesayre diye, kolay gelsin.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yok.

#1 - 30.07.2023 23:08
Güzel, 2 tane hilenin karşısında böyle bir şey yaptım. Savunma gelmeyecek git başka şeyler bul ya kanzi çok üzülüyorsun bak benide üzme  :'(

R$U

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#2 - 31.07.2023 00:07
Güzel, 2 tane hilenin karşısında böyle bir şey yaptım. Savunma gelmeyecek git başka şeyler bul ya kanzi çok üzülüyorsun bak benide üzme  :'(

Savunmanı güzelce yapsana brocan 2 tane hile diyorsun hile olduğuna ne zamandan beri senin gibi oyuncular veriyor? ALT 1 ile çalışan, çalıştığı gibi kafaya odaklanan hileyle oynayıp milleti eleştirmene bayıldım, nedir bu ooc kinin güzelce savunmanı yap ve git. Ayrıca diyelim ki biz hatalıyız ihlale ihlalle mi karşılık veriyorsun miracs kardesim hadi allahıma emanet ol  O:-) :garip:

#3 - 31.07.2023 07:51

Savunmanı güzelce yapsana brocan 2 tane hile diyorsun hile olduğuna ne zamandan beri senin gibi oyuncular veriyor? ALT 1 ile çalışan, çalıştığı gibi kafaya odaklanan hileyle oynayıp milleti eleştirmene bayıldım, nedir bu ooc kinin güzelce savunmanı yap ve git. Ayrıca diyelim ki biz hatalıyız ihlale ihlalle mi karşılık veriyorsun miracs kardesim hadi allahıma emanet ol  O:-) :garip:
florosan bana attığın gta da hilelerin belli oluyorda bana hile diyorsun :( savunmam o kadar başka savunma gelmicek

#4 - 31.07.2023 07:57
Spoiler: GösterGizle
Hadi ben kaçar siz zaten PC başından kalkmıyorsunuz oturur beklersiniz bizi foruma iki üç geldik yoktunuz falan mis  :-\

#5 - 31.07.2023 14:34
Karakter ceza alacak.