Konu: Jarmal Brockton  (Okunma sayısı 211 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

R$U

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#0 - 30.07.2023 03:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @IceSexe  Jarmal Brockton

Olaya dahil olan şahit karakter adı: 54BAC üyelerinin bir kısmı.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde bağlantı kopartmak. /sq

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşların onaylı hooduna baskın atıyoruz ve Idlewood üyelerinden kim aktifse  hepsini düşürüyoruz fakat arkadaşlar polislere silahını kaptırmamak ve esir düşmemek için bağlantı kopartıyorlar ve oyuna bir daha giriş yapmıyorlar uzun bir süre. Bir de arkadaşımız Idlewood R19'u ve onaylı bir hooda sahipler, böyle bir ihlalin hem kendi birliğine hemde birlik üyelerine ve vice oyuncularına kötü örnek olduğunu düşünüyorum. Biz gittikten birkaç dakika sonra oralarda polisler geziyordu ve arkadaşlar orada bağlantı kopartmasalardı silahları gidecekti sırf silahları gitmemesi için bağlantı koparttılar gereken neyse yapılmasını rica ediyorum, iyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İlk atmış olduğum ss de arkadaşı vuruyoruz dakikaya bakabilirsiniz 20:42 diğer bağlantı koparttığı ss e bakarsanızda yine 20:42 yani arkadaş düşeceğini anladığı an bağlantısını kopartmış olmalı, ayrıca tüm logları dikkatle incelenmesini rica ediyorum silah aktarımı vesayre yapılabilir.

#1 - 30.07.2023 03:58
@IceSexe 24 saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirin.

#2 - 30.07.2023 14:56
Hood'un onayını fazla kabul ediyormuş gibi konuşmuşsun, hood'u o gün içerisinde kaçıncı basışınız? Bundan da bahsedersen güzel olur, herhangi bir pd olduğunun da kanıtını atarsın buraya o zaman, geçiyormuş ya. Bir de şeyi soracağım.

Video'nun 1:32 saniyesin de düştüğümü siz de görebilirsiniz, neden o video'nun devamını getirip şikayet açılmadı da? Arkadaşının video'da ki ekran görüntüsünden şikayet açıldı? Bunu merak edip sana soruyorum sadece, kullandığınız hileler mi belli olurdu? :D

Attığınız SS'in oynanmış olma ihtimali üzerine bir savunma yapmayacağım, video'nun devamı gelirse savunmamı yaparım.

Şuraya da ayrı patladım.

R$U

*
#3 - 30.07.2023 15:44
Hood'un onayını fazla kabul ediyormuş gibi konuşmuşsun, hood'u o gün içerisinde kaçıncı basışınız? Bundan da bahsedersen güzel olur, herhangi bir pd olduğunun da kanıtını atarsın buraya o zaman, geçiyormuş ya. Bir de şeyi soracağım.

Video'nun 1:32 saniyesin de düştüğümü siz de görebilirsiniz, neden o video'nun devamını getirip şikayet açılmadı da? Arkadaşının video'da ki ekran görüntüsünden şikayet açıldı? Bunu merak edip sana soruyorum sadece, kullandığınız hileler mi belli olurdu? :D

Attığınız SS'in oynanmış olma ihtimali üzerine bir savunma yapmayacağım, video'nun devamı gelirse savunmamı yaparım.

Şuraya da ayrı patladım.

Şimdi canım kardeşim memoli öncelikle şöyle başlıyayım. "Hood'un onayını fazla kabul ediyormuş gibi konuşmuşsun, hood'u o gün içerisinde kaçıncı basışınız?" diyorsun da 54BAC birliği dün sadece bir kere bastı ve tüm Idlewood üyelerini vurdu ayrıca diyelim ki 10 defa bastım yine de sq atamazsın brocan ihlale ihlalle karşılık veren r19 mu olur  ::). Neyse ki 10 kere basmadık bassaydık düşünemiyorum zaten olacakları, 1 kere bastık ve çıktık sen dahil tüm birlik üyelerin düştü düşmemek için bağlantı koparttın üstüne sinirinden birliğini riske atarak rk ihlali yaptın oralara hiç girmiyorum bile. Sen düştüğünün videosunu iste ben sana 10 defa da olsa atarım canım kardeşim aşağışa videoyu bırakıyorum izlersin ayrıca orada yolda görüğümüz değildi ben tanımıyordum oradan başka biri tanıyordu İrlandalılar zaten oraya girecekmiş orada denk geldik, yolda gördüğümüz almıyoruz hem senin dediğine göre ben yanıma aldım gidip adama pm den flamelerle dm deyiz birlikten çık yardıma gel diyip sistemsele almıyorum. Savunmanı yap zaman kazanmaya çalışma cano. Birde pd muhabbeti demişsin pd nin geçtiğini ben niye ss alayım akıl var mantık var  oralarda geziniyordu pd ler bağlantı kopartmasaydın görürdün pd var mı yok mu.

#4 - 31.07.2023 03:22

Şuraya da ayrı patladım.

Şimdi canım kardeşim memoli öncelikle şöyle başlıyayım. "Hood'un onayını fazla kabul ediyormuş gibi konuşmuşsun, hood'u o gün içerisinde kaçıncı basışınız?" diyorsun da 54BAC birliği dün sadece bir kere bastı ve tüm Idlewood üyelerini vurdu ayrıca diyelim ki 10 defa bastım yine de sq atamazsın brocan ihlale ihlalle karşılık veren r19 mu olur  ::). Neyse ki 10 kere basmadık bassaydık düşünemiyorum zaten olacakları, 1 kere bastık ve çıktık sen dahil tüm birlik üyelerin düştü düşmemek için bağlantı koparttın üstüne sinirinden birliğini riske atarak rk ihlali yaptın oralara hiç girmiyorum bile. Sen düştüğünün videosunu iste ben sana 10 defa da olsa atarım canım kardeşim aşağışa videoyu bırakıyorum izlersin ayrıca orada yolda görüğümüz değildi ben tanımıyordum oradan başka biri tanıyordu İrlandalılar zaten oraya girecekmiş orada denk geldik, yolda gördüğümüz almıyoruz hem senin dediğine göre ben yanıma aldım gidip adama pm den flamelerle dm deyiz birlikten çık yardıma gel diyip sistemsele almıyorum. Savunmanı yap zaman kazanmaya çalışma cano. Birde pd muhabbeti demişsin pd nin geçtiğini ben niye ss alayım akıl var mantık var  oralarda geziniyordu pd ler bağlantı kopartmasaydın görürdün pd var mı yok mu.

54BAC değil, İranlılar + 54BAC, tek başınıza gelip hood'u bertaraf etmişsiniz gibi konuşma, yaptığım ihlali ben de yanlış buluyorum, beş dakika geçtikten sonra oyuna giriş sağlıyorum, pd'de varsa, söz de var çünkü, kanıtını at, boş laflarla doldurma şikayeti. Bassak ne olur gibi konuşuyorsun, oyunda göremiyoruz seni :D.
Yok Flame'la savaştayız siz gelin biz gelelim gibi bir ihtiyacımız yok, sizin var gibi duruyor, asker de olan arkadaşlarınızın hesaplarını alıp hile açmaya utanmıyorsunuz. :)

R$U

*
#5 - 31.07.2023 05:39

Şuraya da ayrı patladım.

54BAC değil, İranlılar + 54BAC, tek başınıza gelip hood'u bertaraf etmişsiniz gibi konuşma, yaptığım ihlali ben de yanlış buluyorum, beş dakika geçtikten sonra oyuna giriş sağlıyorum, pd'de varsa, söz de var çünkü, kanıtını at, boş laflarla doldurma şikayeti. Bassak ne olur gibi konuşuyorsun, oyunda göremiyoruz seni :D.
Yok Flame'la savaştayız siz gelin biz gelelim gibi bir ihtiyacımız yok, sizin var gibi duruyor, asker de olan arkadaşlarınızın hesaplarını alıp hile açmaya utanmıyorsunuz. :)

Önce sana şunu söyliyeyim İranlılar ile orada karşılaştık zaten ve baskın iznimizi falan almıştık orta da iranlılar yoktu ve hoodu basacaktık, sonrasında onlar oraya geldi her neyse sana açıklama yapmak zorunda falan da değilim. Beş dakika sonra oyuna giriş yapmadın, eğer yaptıysanda bunu ss almak zorundasın ama ben orada pd geziyor mu gezmiyor mu diye ss almak zorunda değilim sokağını basıp herkesi düşürüyoruz ve polisin baskın atıp silahımızın gitmemesi için uzaklaşıyoruz sende sq atıyorsun :D her neyse ayrıca seni 10 defa düşürdük bro istesem 11. kez de düşürürüm bunun artık farkında ol RK ihlali yapmadan oynayamıyorsun her neyse daha güzel bir savunma yapmanı beklerdim, iyi geceler kardesim. Sonuçlanabilir. Oyuna girmiyorum çünkü hayatım samp değil sosyal bir yaşantım var oyuna vakit buldukça giriyorum girdiğim her seferinde de düşürüyorum seni hala buradan yazıyorsun ya  ::)

#6 - 01.08.2023 12:17
Cezalandırılacak.