Konu: Khalin Terrell @isotcu sinan , Fayola_Nyguen @Snob_Shakur pg, mg, mixing  (Okunma sayısı 145 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.07.2023 21:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Khalin Terrell @isotcu sinan , Fayola_Nyguen @Snob_Shakur

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Skyler Walsh, Claduio Holland

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Sslerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Powergame, Metagaming,Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood'a bir karakteri almak için baskın attık, daha sonrasında kovalamaca başlandı ve şüphelilere ateş açıldı, EK-1 içerisinde göreceğiniz üzere Khalin karakteri yerde yaralı bir şekilde yatıyor, daha sonrasında EK-2 içerisinde Fayola karakteri yüksek bir yerde bekliyor, ve oradan normal bir şekilde iniyor, EK-3 içerisinde göreceğimiz durumsa kelepçeli bir şekilde araçta olan Khalin bugdan yararlanarak araçtan iniyor ve hiçbirşey olmuyormuş gibi motora binmeye çalışıyor ve kaçacağını sanıyor ama kaçamıyor  :garip:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
EK-1
Spoiler: GösterGizle

EK-2

EK-3

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temeli gereken yapılır, ihlaller bariz şekilde ortada olduğu için video kesme gereği duymadım, ilgili adminin istemesi halinde video kayıtlarını paylaşabilirim.

#1 - 29.07.2023 23:53
Merhaba @isotcu sinan, @Snob_Shakur. Yirmi dört saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirmelisiniz.

#2 - 30.07.2023 20:54
Şikayet açılalı neredeyse 24 saat oldu, arkadaşlar savunma yapmamakta ısrarcı @hissizleştim sonuçlanabilir mi?

#3 - 31.07.2023 00:08
oyundan insanların rol zevkini baltalamakla yetinmeyip mention'dan darlamanız umutsuz vaka, lutfen asagida attigim linki inceleyeniz, gerekli savunmamı yaptım. vice yonetimini bu sekilde mesgul etmeyiniz. iyi gunler.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=147802.0

#4 - 01.08.2023 01:05
Khalin Terrell ve Fayola Nyguen karakterleri oyun içerisinden cezalandırılacak.
« Son Düzenleme: 01.08.2023 01:07 hissizleştim »