Konu: van der godefroy ihlaller  (Okunma sayısı 346 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.07.2023 12:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vincenzo Sarracano / @van der godefroy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @_alpeerr

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:RK ihlali - emotesiz ateş - nonrp

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=147739.0 bu şikayetin devamı düşürüyorum, kalkar kalkmaz ateş edip :D atıyor ne cambaz adamlarsınız olm

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): ihlalsiz oynamaya devaam ediyoruz aldığın ss güzel çıktı mı bari bro?

« Son Düzenleme: 29.07.2023 13:13 n0thingV »

#1 - 29.07.2023 13:20
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=147625.10 işlem unutulması adına log kontrolü sağlanırsa sevinirim, arkadaşın silahının silinmiş olması gerek

#2 - 31.07.2023 14:05
@van der godefroy Savunmanızı yapın lütfen.

#3 - 31.07.2023 15:39
Benim RK’lı olduğuma dair kanıtın yok. Ayrıca yanlışlıkla touchpade dokundum, aim almadan mermi sana geldi. Wg yazdım, admin kararı. Hayırlı günler.

#4 - 31.07.2023 17:44
Benim RK’lı olduğuma dair kanıtın yok. Ayrıca yanlışlıkla touchpade dokundum, aim almadan mermi sana geldi. Wg yazdım, admin kararı. Hayırlı günler.

yalan söylemek hiç yakışmıyor bilo, düştüne dair log kontrolü yapılabilir. Sen birisini "yanlışlıkla" vurduktan sonra :D atıp geçiyor musun ahbap?

#5 - 31.07.2023 17:48
Sadece bilgilendirmek için yazıyorum. @van der godefroy bu sorunu normalde de yaşıyor, insanız sonuçta insanın eli yanlışlıkla touchpada gidebilir. Sana yanlışlıkla 1 kez ateş edip wg* yazıyor zaten sen inatla şikayet açıyorsun. Karar yine de adminin

#6 - 31.07.2023 18:37

yalan söylemek hiç yakışmıyor bilo, düştüne dair log kontrolü yapılabilir. Sen birisini "yanlışlıkla" vurduktan sonra :D atıp geçiyor musun ahbap?
Bunu buraya atmaya utanmadın mı

#7 - 01.08.2023 12:46

Bunu buraya atmaya utanmadın mı
- Düştüğünüz emoteleriniz den belli zaten orda bana son hiti Alkhi vuruyor.

-Touchpad'e yanlışlıkla dokunduktan sonra :D atmanı bir tek ben değil bence inceleyen admin arkadaş bile garipser.
sonuçlanabilir

#8 - 01.08.2023 16:18
Düştüğüme dair hala kanıtın yok : D

#9 - 01.08.2023 16:53
Düştüğüme dair hala kanıtın yok : D

Düşmedin güzel peki /me ayağı kalkıp sürüklenir. tarzı bir emote attın yetkilileri kandırmayın ahbap O:-) ekte bıraktığım şikayet ile zaman kontrolü yapılırsa bile sizin orda üçünüzün de düştüğü ortaya çıkıyor
« Son Düzenleme: 01.08.2023 16:55 n0thingV »