Konu: Henry Jensen ve Jason Lincsteiner - DM  (Okunma sayısı 69 defa)

#0 - 28.07.2023 14:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Henry Jensen ve Jason Lincsteiner ( zed_exe , Antony )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.07.2023, 14.12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben mafya görevini yapıyordum, birkaç tur sonra ihtiyaç molası vermek için afk kalmak durumunda kaldım. Bu sırada HP'im azdı, bu iki arkadaş önceden IC ve OOC tanışıklığımız olmadan hiçbir emote vermeden beni düşürmüşler. Gereği yapılsın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/l0mtpur

Ek açıklamalar(varsa): Gereği yapılsın.

#1 - 28.07.2023 14:55
Benim olaydan hiçbir haberim yok eğer ki  vurduysamda özür dilerim bir daha olmaz

#2 - 28.07.2023 15:50
Orası birlik mesleğinin geçiş yolu ve her dönüşte ister istemez virajı alamayarak çarpıyorsunuz, vurmamak için çalıştık ancak birçok tur atınca eninde sonunda istemeden çarpılıyor, bir ihlalimiz olduğunu düşünmüyorum orada AFK bırakman senin hatan ancak yine de verdiğimiz rahatsızlık için özür diliyoruz, iyi forumlar.

#3 - 30.07.2023 09:25
Merhaba @zed_exe ve @Antony, tekrarlamayın ve daha dikkatli olun. Tekrarında oyun içerisinde ceza alırsınız.