Konu: [27.07.2023 - NON RP, /Q, IQLESS] Niko Belushi  (Okunma sayısı 118 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.07.2023 21:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @meteesz

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Role uymamak, toksik pm, /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: bize vuruyor biz de onu dövüyoruz, araca binip kendini orada saklıyor :D emote atıyorum ama inmiyor sonrasında da kaçıyor. tam düşürmek üzeriyken /q atıyor, attığı pm de cabası. arkadaş biraz iqless

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 27.07.2023 21:04
Arabamı afk iken  emotesiz çalıyorsunuz, arabayı almaya geldiğimde emotesiz vuruyorsunuz, sana arabamı getir şikayet açacağım dememe rağmen aptal aptal sürdün, diğer arkadaşın arabayla falan ezdi, bu kadar lowsunuz dostum

#2 - 27.07.2023 21:08
Olaylara dıştan bakmak gerekirse iki tarafta haksız Niko karakterinin q atmaması gerekirdi ama rolü yapan arkadaşlarda illegal bir rolü alt karakterleriyle yapmışlar yani bu ayrı bir ihlal iki tarafta ihlal yapmış göründüğü üzere buna dikkat edilirse sevinirim. (Alt karakterle il-legal olaylara katılmak yada bulaşmak yasaktır.)

#3 - 27.07.2023 22:16
Arabamı afk iken  emotesiz çalıyorsunuz, arabayı almaya geldiğimde emotesiz vuruyorsunuz, sana arabamı getir şikayet açacağım dememe rağmen aptal aptal sürdün, diğer arkadaşın arabayla falan ezdi, bu kadar lowsunuz dostum
üslubunu koru attığın pmden kimin low oldugu belli knk savunma hariici yazma buraya  :-\ :'( :(

#4 - 27.07.2023 22:52
üslubunu koru attığın pmden kimin low oldugu belli knk savunma hariici yazma buraya  :-\ :'( :(
bu emojiler ne

#5 - 30.07.2023 09:19
Merhaba.

Alt karakter kullanımı içerisinde herhangi bir şekilde illegal role karışamazsınız. Lütfen bu ihlali tekrarlamayın ve bu yazımı uyarı niteliğinde algılayın. @Deushtc

Birdaha ki sefere sürekli role uyum sağlayın. Sizde aynı şekilde bu yazımı uyarı niteliğinde algılayın. İki tarafada tek seferliğine uyarı geçiyorum karşılıklı ihlalleriniz mevcut. @meteesz

; Forum şikayet açarken üslubunuzu, savunma yaparken üslubunuzu koruyun. Korumadığınız süreçte forum&oyun içerisinden cezalandırılırsınız.