Konu: Raphael_Colombo Wallhack  (Okunma sayısı 1003 defa)

#30 - 04.09.2023 03:55
Videoda Improved Deagle var
bir ekleme yapmak istiyorum, adam hile kullandıgını belli etmemek için videoyu öyle bir kırpmış ki izlerken bilgisayarın dibine girdim.  :garip:
her nane var zaten yedi duvel biliyor

#31 - 04.09.2023 05:43
.dddddddddd
« Son Düzenleme: 04.09.2023 05:59 King of New York »

#32 - 04.09.2023 07:09
ceza almayı göze alarak yazıyorum

bu adama gelen kaçıncı hile şikayeti? hepsinden de bir şekilde yırtmaya çalışıyor bir şekilde de yırtıyor yok bug yok o yok bu yok şu hep de aynı adama şikayet geliyor herkes belirli insanlardan rahatsız ve cidden artık bir şeylerin ters olduğunun anlaşılması gerekiyor

bir kere çatışma rolüne girdik onda da sıkan sıkana ölmedi de ölmedi benim alt f10um kapalı olduğu için kanıt alamadım diye şikayet açamadık diğer herkesin vardı ama kanıt yetersizdi üzücü

video açık, net. vice rpnin hile kullanan insanlardan arınması gerekiyor gerçekten bu şikayetten ceza almasa bile sitem etmek istedim bu kaçıncı şikayet. aynı adam. yeter.
ben sana soyliyim tunacim adamin bir kez daha vip+ almasini bekliyolar aldiktan sonra bani atacaklar  :manifdog

şu arkadaşı banlasanıza

#33 - 04.09.2023 10:21
aga paylasma sakın  :-\

#34 - 04.09.2023 12:19
ceza almayı göze alarak yazıyorum

bu adama gelen kaçıncı hile şikayeti? hepsinden de bir şekilde yırtmaya çalışıyor bir şekilde de yırtıyor yok bug yok o yok bu yok şu hep de aynı adama şikayet geliyor herkes belirli insanlardan rahatsız ve cidden artık bir şeylerin ters olduğunun anlaşılması gerekiyor

bir kere çatışma rolüne girdik onda da sıkan sıkana ölmedi de ölmedi benim alt f10um kapalı olduğu için kanıt alamadım diye şikayet açamadık diğer herkesin vardı ama kanıt yetersizdi üzücü

video açık, net. vice rpnin hile kullanan insanlardan arınması gerekiyor gerçekten bu şikayetten ceza almasa bile sitem etmek istedim bu kaçıncı şikayet. aynı adam. yeter.
ben sana soyliyim tunacim adamin bir kez daha vip+ almasini bekliyolar aldiktan sonra bani atacaklar  :manifdog

şu arkadaşı banlasanıza
ben adminlerin ironiyi kaldirabilecegini biliyorum inisiyatif yetkililerde sende degil aslan parcasi
allahın türemesi sen kimsin : D alttan alttan sunucuya laf atıyorsun ironi diyerek geçiştiriyorsun asalak seni

#35 - 04.09.2023 19:15
Yasaklandı.