Konu: [Poschevo Üyesi - Maske 27733]  (Okunma sayısı 130 defa)

#0 - 27.07.2023 00:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske 27733

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @WulqueN

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non Rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş çatışma esnasında uyuşturucu tüketiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 27.07.2023 00:43
Çatışmada uyuşturucu kullanıyor. Neyine güveniyor bilmiyorum ama benim bildiğim uyuşturucu kullanınca baş dönüyor, ya da yüksek bir ihtimal arkadaş anti drug kullanıyor.

#2 - 27.07.2023 01:19
Savaş anında yat, ez vb. Kelimeler yasak, dikkate alınırsa sevinirim.

#3 - 27.07.2023 01:37
Baydı biraz. 979-13-32, Leon Pyatrov'un telefon numarası. Eski karakterlerinizle etkileşime geçmiş olduğunuz karakterin numarasını arıyorsunuz, aklınızca tuzağa düşüreceksiniz. Aradaki yarım tasarıya göre size karşı rolsel işleyişte kindar bir tavır sergilemem gayet normal. Yat yazmışım. Ez yazmamışım. İkinci kayıtta da bir güzel yazıyorum. Çok problem değil yönetici işlem uygulayabilir.

Şu şikayetleri çorba yapmazsanız algı oyunlarını rahatça çeviremezsiniz, farkındayım. Uyuşturucuya gelince; aktif bir çatışma kalmıyor ortada. Sen düşüyorsun, diğer baskını kırk dakika sonra atıyoruz. Kayıtlardaki timerlarda gözükür zaten.

İkinci video upload edilirken sorun yaşıyorum. Timerı beni aklamaya yeter drug konusunda.

Spoiler: GösterGizle

#4 - 27.07.2023 01:47
Her ne olursa olsun aktif bir çatışma ortamı var, aktif çatışma ortamında evden çıkıp uyuşturucu çekip geri giriyorsun :D

#5 - 27.07.2023 01:53
Her ne olursa olsun aktif bir çatışma ortamı var, aktif çatışma ortamında evden çıkıp uyuşturucu çekip geri giriyorsun :D
Hayır, yok. Biri yatmış, diğer baskını da 40 dakika sonra atmışız. Gayet yeterli bir süre

#6 - 27.07.2023 11:15
Şikayet https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=147620.0 üzerinden değerlendirildi.