Konu: [Poschevo Üyesi - Maske 34801]  (Okunma sayısı 133 defa)

#0 - 27.07.2023 00:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske 34801

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @WulqueN
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non Rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş aklınca plastik kelepçeyle bizi kelepçeliyor. Envanterinde olmayan şeyle rol yapamaz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Ayrıca "YAT" ve hatalı emote kullanmış.
« Son Düzenleme: 27.07.2023 00:46 van der godefroy »

#1 - 27.07.2023 00:40
Envanterde olmayan öğeyle rol yapıyor. Ben de o zaman olmasa bile /me minigun çıkartır diye emote vereyim?

#2 - 27.07.2023 01:53
Yaralı kural ihlalini umursamadan sonic gibi koşa koşa ahbabının yanına gidip çatışmaya devam etmen sorgulanması gereken bir şey gibi ama... Başlayalım.
1- Plastik kelepçe gibi basit RP araç gereçleri "sistem" el verse, veyahut vermese dahi yapabileceğim bir şey. Aktif çatışma ortasındasın, elini gülün dikenleri ile bağlayıp "gülü seven dikenine  katlanır ahbab-i" dememi beklemiyorsundur umarım. Pek çok admin, senaryo rolü gibi roller esnasında bu tarz bir emot kullanıyorum, gayet gerçekçi. Karakterin operasyona girmeden önce yüklendiği, hangi moda girdiği ve psikolejisini gayet iyi yansıtıyor. Hem normal bir kelepçe değil nihayetinde. Minigun değil : )))))
2- "Yat" yazan ben değilim, ama istiyorsan ben dedim sayabilirsin. Benim yerime ekürim demiş XD Maske ID'leri uyuşmuyor dikkat edersen.
3- Bayılana kadar dövmüşüm, dışarıda tek kalmışsın. Ben ise daha kalabalığım, 10 kişi kadar. Bayıltmak için izine mi ihtiyaç duyacağım yaralısın üstelik.
4- şikayet açmak için açmışsın.
5- ASLKDMWQLKEMASLKEMWQLEKMASLEKMWQEKAMSLEKWQMEWQ
6-SDJKASMNDKASMDLKAMEQALKEMALKSMELWKQMEALKSMELWKQAMEALSKME
7- savunma bu kadar.

#3 - 27.07.2023 01:55
Yazdığın şeylerin hiç biri savunma değil. Envanterinde olmayan şeyin rolünü yapamazsın, kafana göre tek emoteyle bir anda milleti bayıltamazsın xismetBK

#4 - 27.07.2023 04:05
fiziksel üstünlük, 20-20 oluşum, yaralı oluşun, sayı avantajım, 3-4 ayrı silahı üstümde taşımam gibi etkenlerle bayıltırım. Kaldı ki bayıtlma rolüne karşı ne IC ne OOC direndin, role uyum sağladın. Sağlamayabilirdin, senin sorunun. Rolü kabul edip sonra şikayet açmak fazla çocuksu, kininizi bu kadar belli etmeseydiniz keşke. Hem,seni orada güçlü kılan ne var? [hilenhariç] Ben söyleyeyim hiçbir şey, plastik kelepçe rolü de gayet olağan bir rol. Savunmamı yeterli buluyorum, sonuçlanabilir.
---
Ek yorum gelmeyecek.
« Son Düzenleme: 27.07.2023 04:10 xismetBK »

#5 - 27.07.2023 11:51
İncelendi, bir sorun görülmüyor.
« Son Düzenleme: 27.07.2023 17:29 Arrikanez »