Dostum aracım ile gişenin orada durdum ve sizin sürdüğünüz aracın mavi renklisinde 2 tane adam bug yapıyordu arkadaşım ile onları kovalıyorduk.Daha sonra senin geçtiğini gördüm ve bende geçeyim dedim.Bunu şehirdeki herkes yapaıyor ben böyle bir şey olduğunu bilmiyordum.Bilseydim yapmazdım.Önüme kırdın bende beni trollediğini düşünüp sana çarptım.Bilseydim yapmazdım özür dilerim.Burada sen haklısın tabiki sana amacım suç atmak veya kötülemek değil sadece kendimi savunmak.Sunucuda herkes yol veriyordu bende seni durduğun için troll sandım özür dilerim.Okuduğunuz için teşekkürler.
Bana video attırma lütfen, gişenin orada bekliyordun tek başına ben gelince hareket etmeye başladın, Burda dediklerin farklı, PM üzerinden dediklerin farklı, biri birini tutmuyor. PM üzerinde vururum kardeşim, 50 dolar sanki ne olacak kanka diyorsun, buraya gelmişsin bilseydim yapmazdım, şehirde herkes yapıyor. Şikayet açana kadar konuşuyorsunuz, şikayet açınca başka konuşuyorsunuz. Ceza verilmesini istiyorum, yönetimi kandırmaya yönelik savunmanı da video ile kanıtlayacağım.