Konu: DM-Gereksiz agresif rol.  (Okunma sayısı 102 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.07.2023 23:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Paul Pierna @fowy el patron

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24/02/2023 23:02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:N/A

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Öncelikle bisikletimle giderken kendi mahalleme uğramak istedim. "Vann Ness" Her neyse arkadaş bütün arabaların kilitlerini deneyerek açık araç olduğu gibi sanırım çalmayı tercih edicekti. Bende onu uyarmak istedim, verdiği gereksiz agresiflik beni bayağı rol yapma motivasyonumu düşürdü. Kendisi büyük ihtimalle bunu bir tek bana yapmıyor herkese yapıyor, neyse onuda geçtim direkt olarak arkadaş bana "bir adet yumruk sallıyor" bakın burası önemli çünkü emotesini bu şekilde veriyor "adama sert bir yumruk sallar" adama girişir adama yumruklarını sallar. Bu tarz emotleri olmamasına rağmen kolayca beni düşürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/dvxdpxn

Ek açıklamalar(varsa): Tabii, arkadaş kendini baron gibi bir şey sanıyor olabilir. Flame gibi cezalar yemiş profilini kontrol ettim. Ne olursa olsun bende orda bana "gel gel" dediği an silahımı çekip vurabilirdim. SS'de silahımın olduğu gözüküyor zaten, bunu yapmadım çünkü karşımdaki kişinin rol yapmasını önemserim. Yaptığı yanlıştan dolayı özürünü dilese hiç kimsenin tadı tuzu bozulmayacak. He sonrasında gel beni düşür sıkıntı yok fakat yaptığın şey Oyun kurallarında 5.sıradaki Deathmatch kural ihlaline girdiğini düşünüyorum hatta sizlere kuralın içerisinde bir örnekten ifade edeyim. "- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak." vurmak demişken vurmak bir çok anlama denk gelir. Sanırım arkadaşında verdiği emotede vurduğunu görebiliyoruz. Bu arada ilk kez pm den kas gücüm 20 diyip övünen insan ilk kez görüyorum, garip umarım diğer insanlarında rol zevkini bozmassın. Şu konuya da değinelim, gerçekten sslerde gereksiz agresif rol yaptığını görüyorum. Bu arkadaşla uzaktan yakından alakam yoktur, birliğiyle bile rolüm yoktur. Bu kadar gereksiz agresif rol yapması irite ediyor insanı. Anlatacaklarım bu kadar umarım şikayetim ciddiye alınır.

#1 - 26.07.2023 00:26
Gerçekten samp kitlesinin oyuncuları gittikçe kötü duruma düşüyor  :garip:

Tek bir ileti atıp admin kararına bırakacağım oyun içerisidne modu kurulu arabalar vardı sistemsel hangi araç olduğu bindiğinde gözüktüğü için bakmaak istedim etrafta kimse de yoktu araç kapıları kilitliydi ve bende aracıma binip gidecektim Leo Hans adında ki arkadaş rolsel bir şekilde hırsız gibi davranıp hakaret etti, bir de daha da üstüne gidip beni onaylı olmadığı bir bölgeden kovmaya çalıştı "hakaret ederek"  aynı sırada benimde belimde silah vardı silah çekip sıkmak yerine rolsel olarak yumruk attım kas ve dayanıklılığım full olduğu için karakter yaralıya düştü hakaret ettiği karakter şehirde yıllarını geçirmiş yer altında tanınmış bir karakter ve bunu kendine yediremezdi, ic mantıken bakarsak laf anlamayıp hakaret eden birine tamam deyip çekip gidemezdim, tekrardan söylüyorum samp kitlesi oyuncuları gittikçe gerilemye başlıyor. İyi forumlar.

#2 - 26.07.2023 00:52
Evet, ic baron olarak sana yakışanı güzel bir şekilde yapmışsın. "Tek bir ileti atıp admin kararına bırakacağım oyun içerisidne modu kurulu arabalar vardı sistemsel hangi araç olduğu bindiğinde gözüktüğü için bakmaak istedim etrafta kimse de yoktu araç kapıları kilitliydi ve bende aracıma binip gidecektim." Böyle bir açıklama ömrü hayatımda görmedim. Ooc de bile bunu bilemeyeceğim şekilde rolünü özetlemişsin ooc ve ic de bunu anlayamam, bunu güzel bir şekilde anlatmak yerine yumruklarını konuşturuyorusun bunla övünüyorsun ismini falan söylüyorsun bayağı havalısın fakat şunu söyleyeyim. "Leo Hans adında ki arkadaş rolsel bir şekilde hırsız gibi davranıp hakaret etti." Bunu demek admini açık açık kandırmak demektir. Sana hakaret dahi etmedim, adminleri kandırmaya çalışıyorsun lütfen hakaret ve küfürlerimin sslerini alır mısın? " ic mantıken bakarsak laf anlamayıp hakaret eden birine tamam deyip çekip gidemezdim." bu verdiğin infoda bayağı kötü yukarda anlatığım da zaten anlatığın hiç bir şeyin doğruluğu veya kanıtlayabileceğin bir şey yok. Çünkü anlattığın hiç bir şeyi yapmadım.  "Ne anlatıyorsun amına koyduğumun turuncusu?" sanırım bu lafını sana söylediğimi falan düşünüyorsan. Ek ss bölümüne tekrar bak acaba bu kelimeleri kim yazmış. Her neyse admin arkadaşlar sanırım bu arkadaş ve ben sonuçlanmasını bekleyeceğiz. Arkadaşın dediği bir şey doğru olabilir, araç modları bölümü bu doğru olabilir. Fakat yaptığın gereksiz agresif rol ve DM'in önüne geçmiyor. Yaptığın şeyi kabullen yer altı falan karıştırmak yerine açık açık yaptım böyle böyle oldu demek çok zor olmaması lazım. Zaten nasıl yaptığın rollerde açık açık gözüküyor savunma yapman bile "Gerçekten samp kitlesinin oyuncuları gittikçe kötü duruma düşüyor." Böyle diyen bir adam için yaptığı rolün nasıl ve ne yaptığını açık açık görüyoruz. Sanırım rol yapmak yerine ona buna racon kesip düşürüp ismim şu gel beni bul falan deyip o şekilde rollerini yapıyorsun... Cidden kimin iyi rol yaptığını görmek çok zor olmamalı. Sonuçlanmasını istiyorum, ek olarak yazdığım her şeyin okunmasını ve ss'lere dikkatli bir şekilde bakılıp o şekilde karar verilirse çok daha mutlu olurum. Çünkü böyle rol yapan insanların orda burda insanların rol zevklerini bozmasını istemiyorum. Teşekkürler iyi forumlar.

#3 - 26.07.2023 13:00
Hood onaylı bir birliğin üst yönetiminde yer alıyorsunuz, karakterinizin şehrin illegal kısmında belli bir ölçüde öneme sahip olduğunu düşünerek hareket etmelisiniz, karakteri açığa çıkaracak hareketler yapmamalısınız. Sokakta gördüğünüz bir karakterle sözlü tartışıp direkt ona yumruk atmanız mantıklı değil. Şikayeti uyarıyla kapatıyorum, aynı ihlali tekrarlamanız dahilinde ağır bir yaptırıma maruz kalacaksınız.