Evet, ic baron olarak sana yakışanı güzel bir şekilde yapmışsın. "Tek bir ileti atıp admin kararına bırakacağım oyun içerisidne modu kurulu arabalar vardı sistemsel hangi araç olduğu bindiğinde gözüktüğü için bakmaak istedim etrafta kimse de yoktu araç kapıları kilitliydi ve bende aracıma binip gidecektim." Böyle bir açıklama ömrü hayatımda görmedim. Ooc de bile bunu bilemeyeceğim şekilde rolünü özetlemişsin ooc ve ic de bunu anlayamam, bunu güzel bir şekilde anlatmak yerine yumruklarını konuşturuyorusun bunla övünüyorsun ismini falan söylüyorsun bayağı havalısın fakat şunu söyleyeyim. "Leo Hans adında ki arkadaş rolsel bir şekilde hırsız gibi davranıp hakaret etti." Bunu demek admini açık açık kandırmak demektir. Sana hakaret dahi etmedim, adminleri kandırmaya çalışıyorsun lütfen hakaret ve küfürlerimin sslerini alır mısın? " ic mantıken bakarsak laf anlamayıp hakaret eden birine tamam deyip çekip gidemezdim." bu verdiğin infoda bayağı kötü yukarda anlatığım da zaten anlatığın hiç bir şeyin doğruluğu veya kanıtlayabileceğin bir şey yok. Çünkü anlattığın hiç bir şeyi yapmadım. "Ne anlatıyorsun amına koyduğumun turuncusu?" sanırım bu lafını sana söylediğimi falan düşünüyorsan. Ek ss bölümüne tekrar bak acaba bu kelimeleri kim yazmış. Her neyse admin arkadaşlar sanırım bu arkadaş ve ben sonuçlanmasını bekleyeceğiz. Arkadaşın dediği bir şey doğru olabilir, araç modları bölümü bu doğru olabilir. Fakat yaptığın gereksiz agresif rol ve DM'in önüne geçmiyor. Yaptığın şeyi kabullen yer altı falan karıştırmak yerine açık açık yaptım böyle böyle oldu demek çok zor olmaması lazım. Zaten nasıl yaptığın rollerde açık açık gözüküyor savunma yapman bile "Gerçekten samp kitlesinin oyuncuları gittikçe kötü duruma düşüyor." Böyle diyen bir adam için yaptığı rolün nasıl ve ne yaptığını açık açık görüyoruz. Sanırım rol yapmak yerine ona buna racon kesip düşürüp ismim şu gel beni bul falan deyip o şekilde rollerini yapıyorsun... Cidden kimin iyi rol yaptığını görmek çok zor olmamalı. Sonuçlanmasını istiyorum, ek olarak yazdığım her şeyin okunmasını ve ss'lere dikkatli bir şekilde bakılıp o şekilde karar verilirse çok daha mutlu olurum. Çünkü böyle rol yapan insanların orda burda insanların rol zevklerini bozmasını istemiyorum. Teşekkürler iyi forumlar.