0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: Lowest - 05.08.2023 14:55Alıntı yapılan: Lowest - 05.08.2023 14:43Alıntı yapılan: Lowest - 05.08.2023 14:29İLK SORUMLULUKJackie DePalma'yla aram iyiydi, ona "Jackie Amca" diye seslenirdim. Beni de az buz sever, artık sorumluluk almanın vakti gelmişti Jackie amcamdan, Market Caddesindeki "LastRound"'u istedim. Kabul etmeyeceğini biliyordum.. Hatta biraz fazla gaza geldim ki.. Jackie amcama haftalık "$20.000" ona ayıracağımı söyledim...Umarım başarırım.
Alıntı yapılan: Lowest - 05.08.2023 14:43Alıntı yapılan: Lowest - 05.08.2023 14:29İLK SORUMLULUKJackie DePalma'yla aram iyiydi, ona "Jackie Amca" diye seslenirdim. Beni de az buz sever, artık sorumluluk almanın vakti gelmişti Jackie amcamdan, Market Caddesindeki "LastRound"'u istedim. Kabul etmeyeceğini biliyordum.. Hatta biraz fazla gaza geldim ki.. Jackie amcama haftalık "$20.000" ona ayıracağımı söyledim...Umarım başarırım.
Alıntı yapılan: Lowest - 05.08.2023 14:29İLK SORUMLULUKJackie DePalma'yla aram iyiydi, ona "Jackie Amca" diye seslenirdim. Beni de az buz sever, artık sorumluluk almanın vakti gelmişti Jackie amcamdan, Market Caddesindeki "LastRound"'u istedim. Kabul etmeyeceğini biliyordum.. Hatta biraz fazla gaza geldim ki.. Jackie amcama haftalık "$20.000" ona ayıracağımı söyledim...Umarım başarırım.
İLK SORUMLULUKJackie DePalma'yla aram iyiydi, ona "Jackie Amca" diye seslenirdim. Beni de az buz sever, artık sorumluluk almanın vakti gelmişti Jackie amcamdan, Market Caddesindeki "LastRound"'u istedim. Kabul etmeyeceğini biliyordum.. Hatta biraz fazla gaza geldim ki.. Jackie amcama haftalık "$20.000" ona ayıracağımı söyledim...Umarım başarırım.
lastround göz yaşarttı @behzatc4530
yapmak isteyip vakit bulamadığım rolü yapıyor, umarım öbür karakterlerin gibi kısa soluklu olmaz @Lowest
Alıntı yapılan: Valentino - 06.08.2023 03:37lastround göz yaşarttı @behzatc4530Masanın üstüne çıkıp kutlama yapması gerek yine.Geçen sene lastround