0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İLK SORUMLULUKJackie DePalma'yla aram iyiydi, ona "Jackie Amca" diye seslenirdim. Beni de az buz sever, artık sorumluluk almanın vakti gelmişti Jackie amcamdan, Market Caddesindeki "LastRound"'u istedim. Kabul etmeyeceğini biliyordum.. Hatta biraz fazla gaza geldim ki.. Jackie amcama haftalık "$20.000" ona ayıracağımı söyledim...Umarım başarırım.
Alıntı yapılan: Lowest - 05.08.2023 14:29İLK SORUMLULUKJackie DePalma'yla aram iyiydi, ona "Jackie Amca" diye seslenirdim. Beni de az buz sever, artık sorumluluk almanın vakti gelmişti Jackie amcamdan, Market Caddesindeki "LastRound"'u istedim. Kabul etmeyeceğini biliyordum.. Hatta biraz fazla gaza geldim ki.. Jackie amcama haftalık "$20.000" ona ayıracağımı söyledim...Umarım başarırım.
Alıntı yapılan: Lowest - 05.08.2023 14:43Alıntı yapılan: Lowest - 05.08.2023 14:29İLK SORUMLULUKJackie DePalma'yla aram iyiydi, ona "Jackie Amca" diye seslenirdim. Beni de az buz sever, artık sorumluluk almanın vakti gelmişti Jackie amcamdan, Market Caddesindeki "LastRound"'u istedim. Kabul etmeyeceğini biliyordum.. Hatta biraz fazla gaza geldim ki.. Jackie amcama haftalık "$20.000" ona ayıracağımı söyledim...Umarım başarırım.